0

hayır yabancı filimleri sevmem onu izleyeceğine turklwrinnyapmıs olduğu saçma filimleri izlerim daha iyi niye diyeceksiniz çünkü hep yalan dolan olan kendilerini kahraman göstermeye çalışan ve g kendilerini iyi gösteren halkidiki dünyanın bir numaralı teröristleri yapan ve yaratmaya çalışan bir grup aklı eksik insanlar yaptıkları herşey yalan dolan ihanet ve kadından oluşan insanların beynini yıkayan bir tür ahmak filmi

0

aslında pek sinema filmi izleyen biri değilim fakat bu konuda şöyle bir yorumum olacak türklerin yaptığı sinema filmleri genellikle milletimizin zafi yönlerini keşfedip o yönden suistimal edip film yapmak yani siz demek istediğimi anladınız bir recep ivedik olsun başka bir film olsun böyle milletimiz nasıl olsa küfürlü seviyor diyor küfürlü komedi yapmaya çalışıyorlar. ama yabancılarda aksine böyle bir durum yok bir de türklerde yapmacık oyunculuk diye bir şey var. ben daha ne bir yabancı dizide ne de bir yabancı sinema filminde yapmacık oyunculuk saçma saçma sahneler öyle şeyler görmedim ama türk dizilerine ve sinema filmlerine bakarsanız yapmacık oyunculuk derseniz var saçma saçma sahneler var.

0

ben yabancı cinema filmleri izlemeyi çok severim. her fırsatta sinemada ve orijinal dili ile izlemeye özen gösteririm.

0

evet yabancı sinema izlemeyi çok severim. çünkü türklerden daha kaliteli filmler yapıyorlar, özellikle bilim kurgu ve savaş filmleri türklerin filminden çok üst düzeyde. bunun yanında imdb listesinin ilk 250 filmini çoktan izlemiş bulunmaktayım.