0

süt içmeyi çok severim.ama marketlerden aldigimiz sut deil.annem her hafta taze sıkılmış inek sütü alir.tadi cok guzel.ve sut çok faydali bi içecektir.herkese tavsiye ediyorum

0

sütü çok severim ama hiç icemem onun yerine sütten yapılan şeyleri içerim mesela ayranı ya da sütlü kahveyi bunları onun yerine tercih ederim eskiden çok süt içerdim boyum uzasın diye pek etkisi olmadı hatta daha çok kilo aldım süt içtikten sonra su her akşam süt içip yatanlara da hayranım yani biz de öyle şeyler hiç yoktu köyde yaşıyorum bir sürü inegimiz var bir sürü sütümüz var ama çok icmeyiz başkaları bizden alıp içer yer ama biz hiç sevmeyiz ama onun yerine sütlü kahveyi çok severim çünkü çok güzel.sonucta sade süt olmasa da sütle yapıyor sütü tek olarak sevmem ama başka bişeyle karıştırıp çok severim

0

asla içmem nefret ederim hatta tiksinirim bile yani sütun tadını içinde belli olduğu şeyleri beli yiyip içmem öyle bor insanım ben özellikle sıcak sütler ve kaymaklı sütler o ikizinden fazlasıyla nefret ediyorum sadece söğüt süt içebilirim ama onu da ben içmem.

0

süt içmeyi severim. ancak markette satılan sütler tercih etmem bana köy sutu lazım.

0

süt içmeyi severim ve genelde sütü ayırmam. yani keçi olsun, inek olsun her türlü içerim. sütün faydaları insan vücudu üzerinde oldukça fazla. mutlaka her bireyin içmesi gereken bir içecek diye düşünüyorum. kemik sağlığı için oldukça faydalı olduğunu bir makalede okumuştum. genellikle geceleri yatmadan önce kitabımı okurken içerim.

0

evet sütü kendimi bildim bileli seviyorum ama daha önceleri annemin evde kaynattığı sütü içerken 11 12 yaşlarından sonra sadece hazır sütü içebiliyorum.hazır süt daha lezzetli geliyor ee tabiki meyveli olanları daha bi güzel.favorim çikolatalı ama.

0

süt içmeye 20 yaşında başladım önceden hiç sevmezdim şimdi ise çok seviyorum özellikle sütlü çikolatalı türk kahvesini de çoook güzel yaparım. deneyin tavsiyede ederim bayılarak tadı caksınız enfes bir lezzet muz da ilave ede bilirsiniz öylede çok lezzetli ayrıca çilek aromalı da deneyin derim ben.

1

biliyor musunuz çocukken hiç süt içmemişim bu yüzden sülalenin en kısası benim
ama büyüdüğümde sütü çok içtim sanirim o zamandan kalan eksikliğim
:(

0

süt mü? süt en cok sevdigim iceceklerden biri sabhalrı icemeyi cok seviyorum

0

hertürlü sütü ve süt ürünlerini oldukça fazla miktarda kullanan bir insanım. eskiden dolaptaki sütü sabah sabah aç karnına içer midemi bozardım, arada halen canım çeker ve ihtiyaç duyup sade bir şekilde sütü soğuk soğuk içerim, ayrıyetten mısır gevrekleri ile birliktede tüketmekten oldukça zevk alırım, sütlü tatlılara bayılır günlük 2 çikolatalı süt içmeden günümü geçiremem, kahveme mutlaka süt katarım, süt tozundan nefret ederim, hiç biri süt gibi doğal olamıyor malesef bu arada bilgide vereyim şuan aldığınız paket sütlerin yaklaşık yüzde onu sudan oluşmakta, ve bu durum adevlet tarafından onaylanmış ve izin verilmiştir

1

ben süt içmeyi severim genellikle organik süt içiyorum ben hazır süt pek fazla içmeyi sevmem ama genellikle süt içtim zaman bazen sütlü türk kahvesi yapıyorum öyle değişelim yani her çeşit süt içerim sade kakaolu çilekli yeter ki organik süt olsun benim için hiç fark etmez her tür süt içerim hazır süt dışında.

0

süt içmeyi çok severim. özellikle de içine birazcık türk kahvesi katıp içmek daha zevkli ve güzel.

0

süt içmeyi sevmiyorum onun yerine meyve suyu içerim kakoluda sevmem cıleklıde muzulda hıc ama hic sevmem

0

sutu pek.sevmem ilklerde midem.bulanirdi ama.zamanla alistim.aklima.estikce sicak soguk farketmio icmeye basladim. yani.kemikler icin kalsiyum icin icerim :)

0

sütü çok fazla sevmem arada bir içerim. en çok da kurabiye ile süt tüketmeyi tercih ederim. süt gerçekten çok faydalı kalsiyum açısından çok iyi kemikleri güçlendirir. sürekli içmesem de arada içerim. gelişim çağındaki çocuklar aksatmadan içmelidir.

1

evet krndimi bildim bileli süt içmeyi çok severim ve sürekli de içerim, ama yaklaşık bir iki aya yakındır süt içince alerji oluyorum de sebebini anlamış değilim niye bu zamana kadar çıkmadı da şu anda öyle oldu...

0

ben şu sıralar her sabah süt içiyorum. süt içmeyi de çok severim.

0

sade süt içmeyi sevmiyorum ama sade süt yerine çikolatalı veya muzlu gibi türlerini tüketiyorum.