0

eczanede uygun fiyata satılan ketoral şampuan kesin çözümdür uygulandı test edildi döküm döküm dökülen kepekleri kosa sürede toke der kafa derisini tedavi eder

0

saçta bulunan kepeği yok etmek için öncelikle yapılması gereken şey saç dipleriyle fazla oynamamak gerekir. ellerini sürekli olarak saçlarınızda dolanırsa eğer dolayısıyla saçlarınız çok daha kısa sürede yağlanacak ve buna bağlı olarak da kepek sorununu daha fazla yaşamaya başlayacaksınız. saçlarınız da bulunan kepek sorunu ile başa çıkabilmek için kepek önleyici şampuanlar kullanabilirsiniz. özellikle clear ve head and shoulders ın üretmiş olduğu kepek karşıtı şampuanlar oldukça iş görür durumdalar. bunun dışında eczanelerde satılan ketoral isimli bir şampuan vardır bu da küçük beyaz kırmızı kapaklı bir şişede bulunur fiyatı 10 lira civarındadır ve saç diplerinde bulunan yaralara ve kepeğe oldukça iyi gelen bir şampuandır.
ayrıca, kurtuluştan çıkmadan önce son durulama suyunu uzun içerisine bir miktar elma sirkesi döküp saçlarınızı bu su ile durulamanız da saçlarınıza hem parlak bir görüntü verecektir sen de dikkat et yeri saçlarınızdan arındırmak için oldukça fayda sağlayacak bir uygulama olacaktır. duştan çıkmadan önce saçlarınızı çok iyi doğrulamamız gerekiyor saç derisinde kalan, fazla şampuan aşıkları da kepek oluşumuna sebep olur. bulundurma saç diplerinde uygulayacağınız ılık zeytinyağı kepekleri yok etmeden iyi bir yardımcıdır.
saçlarınızı düzenli olarak taramakta saç sağlığımıza iyi gelmektedir.
bunların dışında yine son durulama suyunu uzun içerisine bir miktar demlenmiş adaçayı ve papatya çayı eklemek de saçlardaki kepek problemi için ve saç sağlığı için iyi gelen uygulamalardır.

0

devamlı şampuan değişikliği yaparsan zaten sen o saçlarındaki kepeklerden asla hiçbir zaman kurtulamazsın.. onun için şampuanını devamlı aynı şampuanı kullanırsan kepeğini yok edebilirsin. mesela senin kepeğin için sana head shoulders şampuanını kullanmanın tercih ederim.. gerçekten de head shoulders çok güzel bir şampuan ve kepeği de yok ediyor ve kaliteli de yani herkes de kullanıyor. bir zamanlar benim de kafamda kepek vardı. ben de devamlı şampuan değiştiriyordum head shoulders kullandıktan sonra kepeğim falan yok oldu.. bir daha da kepek falan gelmedi. mesela bir yağ falan sürebilirsin. zeytinyağı olabilir ,argan yağı olabilir, hint yağı olabilir bunlar da kepeğe iyi geliyor.

0

bende pek kepek olmuyor ama şampuan değişikliği yapar genelde kafadaki deri kavlamasından olur