0

la casa de papel, dark, dogs of berlin, game of thrones gibi diziler en çok beğenilen ve izlenen dizilerde. hakan muhafız da yeni yapımlardan birisi olup çok izlenen diziler arasında gösterilebilir.

0

ben çok seviyorum yabancı dizileri özellikle de polisiye ve suç ile ilgili olanlar daha çok ilgimi çekiyor. en çok beğendiklerimden bir kaç örnek vereyim size de ;
-prison break : idam mahkumu abisini hapishaneden kaçırmak için vücuduna kaçış planının dövmesini yapan adamı ve kaçış hikayeleri anlatılıyor. gerçekten soluksuz izleyeceksiniz.
-dexter : küçükken yaşadığı bir olay yüzünden cinayet eğilimi olan dexter'ın babasının kendisini eğitmesiyle sadece suçlu olduğunu kendine kanıtladığı kişileri öldürmesini anlatıyor. en kısa zaman da izlenecekler listesine mutlaka ekleyin.
-la casa de papel : daha önce eşine rastlanmamış bir hırsızlığın hikayesini izleyeceksiniz. her sahnesini ağzınız açık olarak izleyeceğiniz bu dizi de sizi büyüleyecek. 2 sezon çekilip final yapan dizi yoğun istekler üzerine 3. sezon hazırlıklarına başladı bile. :)

0

la casa de papel,rizzoli&isles,black mirror,forever,sherlock holmes,teen wolf...

0

roots var çok güzel dizi bir bak belki beğenirsin.

0

shameless izlemiyorsan başlamalısın. bende yeni başladım 3. sezondayım.