0

hastalığın çeşidine göre değişir kardeşim. hastalık hastası olma yeter

0

istirahat edilmelidir bu süre içinde acılı ve limonlu çorba bitki çayları ve portakal ile limon tüketilmelidir bunlar yapılarak hastalık kısa süre içinde atlatılabilir.

0

hastayken ilk önce hastaneye gidilmelidir
gerekli ilaçlar yazdırılabilir düzenli tedavi görülür

0

hasta olunca onceliklemdokyira basvurulmali hastaliktan hastaliga degisiklik gosteren tedavi yontemlerine bakmak gerekirse hepsinin en temel prensibi tedahi boyunca doktorunuzun soyledigi herseye harfiyen uyulmali

0

yani ben hasta olduğumda hastaneye giden bir insan değilim. mesela bu son günlerde migren vardı bugün başımda çok ağrıyor bir mesela acile falan gittim ama genellikle grip falan olduğunda ben ilaç içemiyorum.. bebeğim den dolayı çünkü anne sütü alıyor benim bebeğim ondan dolayı hasta olduğumuzda bol bol meyve yiyebilir, su içebiliriz, sağlıklı beslenebilirim ,ilaç veya bitki çayları içebiliriz. yani bu gibi şeyler en azından iyileşmemiz için faydası var. şimdi şöyle bir şey var ne hastalığı olduğuna bağlı olan geçecek ama genellikle herkes bitki çayı tercih ediyor.

0

hasta olduktan sonra iyileşmek için öncelikle mutlaka dinlenmeni öneririm geceleri geç yatmamalısın ılık bir duş almalısın.ve en büyük önerim olarak mutlaka doktorada gitmelisin c vitaminlerini mutlaka bol olarak yemelisin.özelikle mandalina felan bol bol yemelisin bu sayede gripten felan rahatça kurtulabilirsin.ben grip olucağım felan zaman sürekli portakal mandalina felan yiyorum çünkü burun akıntısına felan en iyi c vitamine yardımcı oluyor.bu hayatta sağlık her şeyden önemlidir sağlığın için elinden geleni yap dostum.sağlığını hiç bir şey veremiyor bu hayatta ciddende öyle sağlık olmadan hiç bir şey yapılmıyor.para ile sağlık felanda satın alamıyorsun kötü bir hastalığa kapansan tedavisi felan olmasa para seni hiç bir şekilde kurtarmaz.

1

elbette bu hastalığın ne olduğuna bağlı olarak değişidr. bir kanser hastasının yapacakları ile nezle olan kişinin başvuracağı yollar farklıdır. her şeyden önce doktora gidip hastalığın teşhisini yaptırmak ve doktorun önerilerini almak gerekir. eğer ilaç kullanılması gerekiyorsa kullanılmalıdır. iyi beslenilmeli, dinlenilmeli, stresten uzak kalmayı başarmalıdır.

ama bana en kısa ve her hastalıkta geçerli olacak bir yöntem soracak olursanız, ben bol bol koşulsuz sevgi alınmasını öneririm. hastanın etrafındaki insanların uygulayabileceği bir tedavidir bu. sevgi sevgiyi doğuracak, mutluluğa neden olacak ve çözümleri çekecektir. ve umut... insan umudunu kesmemeli hayattan. hayatı ne zaman bırakırsanız o gün ölürsünüz.

1

hasta olunca ilk iş doktora gitmek olmalıdır. verilen ilaçları kullanmaktır. beslenmeye ve giyim soğuğa sıcağa dikkat edilmelidir.

0

elma yenilmelidir. portakal yenilmelidir. pekmez içilmelidir. yani vücuda yararlı olan ne varsa onlar tüketilmelidir. hasta olunca doktora gidilmelidir. doktorun verdiği her ilacı kullanmayınız. o ilaçların verdiği enerjiyi hangi bitkilwrden alabileceğinizi arştırıp meyve ve sebze tüketiniz.

2

hasta olunca iyileşmek için öncelikle hastalığınızın derecesine göre doktora gitmeniz en iyi çözümdür. doktorun verdiği ilaçları alırken dinlenmeniz evinizde, dışarı çıkmamanız hem kendi sağlığınız hem de başka insanların sağlığı açısından önemlidir.
sıcak içecekler ile, proteinler ile bünyenizi güçlendirmelisiniz.
özellikle de moraliniz iyi olmalı ki kısa sürede iyi olasınız.

0

nane limon icilmeli bol bol. daha sonra terlemek lazım. iyice terledikten sonra bir duş alin cok iyi geliyor. bir de tabiki tursu suyu icin cok faydali.