0

1.000 tl'lik yarışmada benim ismim neden çıkmamış?

uzun zamandır bu platformdayim kazancimda yüksek.

7 cevap
0

bakalım ya nasib olur mu bizede büyük ödğl falsn

0

hmm olsun kardeşim. üzülme belki başka sefere. çıkar elbet .

0

bu yarışmaya katılma kriterleri ne bilgi verebilir misiniz?

1

yarışma biraz erken başlamış. bende yeni farkettim. saat 12 de başlayacağını biliyordum ya da öyle umuyordum. ama yarışma akşam gibi başlamış galiba. benimde ismim listede yok. çünkü yeni yazmaya başladım. ayıboğan büyük ihtimalle siz de benim gibi yeni yazmaya başlayanlardan birisinizdir. biraz sorulara değil daha çok sorulara cevap vermek gerekiyor. belli bir rakamı yakalayan kişiler listeye giriyor. listede olmamanın sizin daha çok yazmanız gerektiğini ifade ediyor. şimdi bu yarışmaya katılan yüzlerce insan vardır dediğim gibi belli rakamları yakalayan kişiler o listeye girebiliyor. siz de sorulara daha çok cevap vererek listeye girebilirsiniz. ama hızlı yazmanız ve kopya yapmamanız gerekiyor. aksi halde sorumani tarafından tespit edilirse uyarı alırsınız. devamında siteden uzaklaştırılırsınız. bende bu sitenin emektarlarından biriyim. biz siteden uzaklaştırılmasına "sonsuzluğa uğurlama" olarak adlandırırız. umarım hoş vakit geçiririz. daha gerçi yılbaşına çok var ama olsun. yarışma böyle insanları sıkıyor ama tatlı bir heyecan oluyor. tüm insanlar büyük ödülü almak için gece gündüz yarışıyor. çoğu yazar hiç durmadan yazıyor. bu yarışmanın tek hendikapı çalışanlar için uygun olmuyor. çünkü evde oturanlar sürekli yazdıklarından dolayı listede en ön sıralarda yer alıyor. benim gibi işte çalışanlar nadir olarak listeye giriyor. haa, ben de zamanla listeye girenlerdenim ama kısa süren yarışmalarda daha iyiyim. siz de yazarsanız ve sıkılıp yarışmayı bırakmazsanız listeye girerseniz. umarım yarışma sonunda hak eden yazarlar ödülleri alırlar. 1000 tl gerçek ten büyük bir ödül. hele öğrenciler için bu rakam çok iyi. alacaklar telefonu sürekli yaz babam yaz. nerede boş vakit bulurlarsa yazacaklar. herkese bu vesileyle tüm yazar arkadaşlara başarılar diliyorum. umarım kazasız ve belasız bir yarışma olur. yarışma sonunda kazanan kişi hak etsin. şimdiden bu uzun maratonda tüm yazar olan sorumani ailesine başarılar diliyorum.

0

üzülme ya zamanla çıkar benim ismim bile çıkmamış bak ben üzülüyor muyum:((((

2

yarışmada verdiğiniz cevaplara göre isminiz üstte ya da altta ya da sıralamada bir sırada gözükür. biraz daha gayret ederseniz sizinde çıkar. başarılar dilerim.

1

burda şimdi ne kadar uzun cevaplar verirsen ve cevap yaparsan o kadar çok kazanç elde etmiş olursun. yani öyle herkesin ismi çıkmıyor malesef anlicagin sende bol bol cevapla en azından para kazanırsın böyle daha iyi olur ozamanda o listede adın çıkmış olur.