0

hiiiiçç ugrasamam.. verdigim cevaplardan kazandigim kazanca bakarım ben bu saatten sonra... ilerleyen gunlerde yapilacak, hayata gecirilecek bir hedefim var. eger hersey yolunda giderse agustos-eylul ayina kadar maddi olarsk kendimi biraz toparlamak istiyorum. sonra aralik ayina kadar yer arayislari, toptancilarla anlasma filan yoluna koymak istiyorum

0

valla ben yarışma için değil zaten hergun verdiğim cevapları veriyorum . o yüzden olursa da olur birşey diyemem süre uzun çünkü olursa artı olur ben zaten yaptığım şeyi yapmaya devam ediyorum extra ilgi gosteremem o kadar vaktim olmuyor malesef. normalde de vakit buldukça giriyorum hala da öyle yapicam .

0

düşünürüm ama yarışmanın koşullarına bağlı değil 1.000 tl 100.000 tl verseler tv ye ye çıkıp kendimi küçük düşürmem herşey para değil sonuçta

0

şimdi açık sözlü olayım bin tl lik yarışmada dereceye girmeyi çok isterim çünkü ödül miktarı bayağı büyük ilk 10 a giren üyeler büyük miktarda ödül alacaklar fakat keşke ödül ilk ona değildi ilk yirmiye verilseydi de herkes çabalasaydı ona giremiyorum zaten diyip bırakıyor, bazı üyelerimiz var maşallah adamlar bir saatte 10 lira falan kasmış helal olsun.

1

merhaba, dilerim alabilirim. amacım bu. bir faturamın bu ödülle ödenmesini diliyorum evrenden.
elimden geleni yapacağım, olduğu kadar. yarışma ne kadar sürecek bilgim yok. uzun sürerse çok zaman ayıramam o zaman kazanmayabilirim.

0

yani nasibimde varsa ben inşallah almayı düşünüyorum. azda olsa rabbim inşallah nasip eder benimde payım vardır şu an listede adın var gerçi yarışma çok uzun ve ne olacağı belli değil kimin kazanacağı, kazanamayacağını 31 aralığa kadar beklemek lazım.

0

ben bugun baya gec girdim,maalesef ilk siralara girmem cok zor.
bu yuzden odul alacagimi da sanmiyorum.:)