0

1.000 tl’lik yarışmada ilk dörtlü belli oldu mu?

en çok tekel2000 ve poyrazim kardeşlerimin ilk dördün içinde olduğu için seviyorum.

6 cevap
0

suanlik belli gibi değişeceğini pek sanmıyorum ama belli de olmaz daha cok gün var sonuçta hakedenler alsın inşallah

1

emek veren arkadaşlarımız kazanıyor. önemli olan burada olup soru cevaplamak ve özgün cevaplar üretmektir. tekel2000 gerçekten çok hırslı ya da paraya çok ihtiyacı olan birisi olabilir. tebrik ediyorum tekel2000 adlı kullanıcıyı. poyrazim isimli kullanıcı zaten eskilerden ve tanırım. oda sonuna kadar hak ediyor. hayırlısı olsun diyelim. yarışma bitmeden ilk dört ve kazananlar asla belli olmaz.

0

ilk dörtlü belli şuanlık ama 31 aralık tarihinde açıklanıcak şuan sadece sıralama yapılıyor bizde orada oluruz belki şans

0

her an hersey olabilir diyorum ben netice de zaman daha cok.:)

1

sağol kardeşim allah razı olsun. işte biz de çabalıyoruz yapacak bir şey yok. gerçekten para ihtiyacım var sabahtan beri başımın ağrısından ölüyorum gene de kazanmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. hani eşim çalışmıyor çalışsa zaten burada baş ağrım olmasına rağmen asla hiçbir şekilde durmazdım ama ne yapalım inşallah kazanırım daha yarışmanın bitmesine çok var. yani daha kimin kazanacağı da belli değil. bir bakmışsın belki alt sıraya da düşebilirim, en üst sırada da olabilirim belli olmaz. bence inşallah hak eden kazanır diyorum.

0

valla cabalayan yapıyor arismada kimin ona geçeceği belli olmuyor sürekli değişiyor bu bakıyorum aşağıdaki arkadaş en üst çıkmış herkes hunharca yarışıyor.