0

trabzonspor her zaman büyük takımlara karşı iyi futbol oynamış ve skor anlamında da başarılı olmuştur.kendi evinde oynuyor birde bunun büyük avantajı var.bu maç trabzon ve beşiktaş içinde hayati bir önlem taşıyor çünkü üst sıraları ilgilendiren bir maç kazanan takım zirveye bir adım daha yaklaşacak ben bu maçı trabzonsporun 2-1 kazanacağını düşünüyorum.

1

trabzon spor maçı iki bir alacaktır. trabzon spor bu aralar biraz toplandı. maçı alacak güçtedir. ayrıcı beşiktaş yorgun ve moralsiz çıkacak maça. bundan dolayı maçı trabzonsporun kazanacağını tahmin ediyorum.

0

trabzonspor'un kazanmasını isterim. çünkü beşiktaş'ı pek sevmem.

0

bana göre maç istanbul'da olduğu için beşiktaş galibiyeti biraz daha yakın olacaktır. ancak trabzonspor son zamanlarda kendisini toparladı, ve seri galibiyetler elde etmeye başladı.bu galibiyetlere devam etmek istiyorsa beşiktaş'ın yeni beşiktaş'ın önüne geçmesi lazımdır bana göre trabzonspor bu maçı zorlayacaktır ancak beşiktaş bu maçı taraftarınıda arkaya alarak zor da olsa bu maçtan galibiyetle çıkacaktır. benim bu maç için skor tahminim beşiktaş 2 trabzonspor 1 şeklinde olacaktır.