0

ben şöyle düşünüyorum açıkçası gerçekçi olmak lazım yani asgari ücret her zaman istediğimizin altında oldu yada buna istemek değilde bir insanın gerçekten biraz bile olaa düzgnce yaşayabikmesi için alması gereken minimum ücretten az olduğunu biliyoruz ve bundan sonra da böyle olacağını biliyoruz nasıl geldiyse öyle de gidcektir çünkü şuanki asgari ücret gelecek yılda aynı kalacaktır fakat olur ya daha da ekonomi bozulursa belki sırf yine milleti susturmak amacıyla 200 falan eklenebilir üstüne yani yoksa oyle çok yüksek beklentiler içinde olmamak lazım çünkü görüyoruz ki ne kadar kötü durumda olursak olalım maalesef sesimiz duyulmuyor bizi anlayan anlamak isteyen yok çünkü . bu yüzden beklenti içinde olmamakta fayda var çünkü boş çıkonca da çok üzülüyoruz bunlar bizim gerçeklerimiz ne yazıkki yani zaten ülke bu durumdayken hiç arrttıracaklarını zannetmiyorum arrttırsalar bile oda belki vatandaş iyice bundan şikayetçi olduğunu dike getirirse ancak o zaman çok az bi zam yapılabilir ama tabi yediğimiz yiyecekler giydiğimiz giysiler kullandığımız herşey de zamlandığı için zaten o paranın da hiç bir değeri olmayacaktır .

0

bana göre asgari ücretin minimum 2300-2500 civarı olması gerektiğini düşünüyorum ben, ona yakın bir rakam olan 2.200 tl olacak asgari ücret yılbaşından sonra. şu seçim zamanları da olmasa gerçekten işçiyi emekçiyi düşünmeyecekler valla.

0

bugün gördüğüm kadarıyla 2 bin 200 seksen küsür olmuş galiba.

0

2 bin tl yapacaklar ama daha fazla olsa iyi olur ev kiraları zaten bin küsür bu insanlar nasıl gecinecek hiç düşünen var mi acaba.

0

bana kalırsa 2500 olması gerek ama tahminim en fazla 2 bin yapicaklar . inşallah daha fazlasını yaparlar .