0

galatasaray'da işler yolunda gitmesi adına yollarını ayırdığı futbolcuların yerine transfer yapmalarıyla ancak yerlerini dolduracabilecek, serdar aziz'in gitmesiyle yerine portekiz'in chaves takımından marcao adlı stoperle her konuda anlaşmaya vardı yine de garry rodrigues'in satılmasıyla yerini çok büyük bir isim transfer olmadıkça çok arayacaklarını düşünüyorum.kolay değil rodrigues'in yerini doldurmak, eren derdiyok ile de yollar ayrıldı ve yerine antalya kampında takıma katılacak alan'la her konuda anlaşmaya vardığını açıklamıştı yönetim.galatasaray'da bu yapılan transferler lige anca katkı sağlayacak tipten oyuncular, avrupa ligi'nde eleme maçında rakip olan benfica'yı da yabana atmamak gerekir çünkü bu sahneleri çok oynamış tecrübeli deneyimli bir takım ve benfica'ya her türlü önlemler alınmalıdır yoksa galatasaray'ın başını ağrıtacak.galatasaray benfica'yı elemesi güç zor bir durum, olur da elerse bundan sonra ki turdan ileriye gidemeyecektir maalesef çünkü kadro olarak çok aşağıda galatasaray.

0

galatasaray maalesef şanssız bir kura çekerek benfica gibi kuvvetli bir takım çıkmıştır. tabii ki düşündüğümüz zaman benfica iyi geçtikten sonra pek fazla kuvvetli takımı olmayacağı için galatasaray takımı eğer bu turu geçerse şampiyonluk yolunda büyük adımlarla ilerleyeceğini tahmin edebiliyorum. özellikle galatasaray takımı evindeki oynadığı maçın çok önemli olduğunu ve kesinlikle gol yememesi gerekiyor. çünkü deplasmana gideceğim işte kolay kolay kullanılabilir ve portekiz deplasmanları her zaman zor olduğunu hepimiz biliyoruz. galatasaray evinde büyük ihtimalle benfica takımının zorlayacak ve kazanacağını tahmin edebiliyorum. çünkü fatih hoca tamamen takımı toparlayacak ve alınması gereken transferleri şu anda kafasında planını yapmış durumdadır. o günkü maçta fatih hoca ve taraftarlara çok büyük iş düşüyor diyebiliriz. inşallah galatasaray takımı bir hafta gibi kuvvetli bir rakibi geçer ve avrupa liginde yoluna devam yener. galatasaray kulübü eğer benfica turu geçerse bana göre final yarına kadar ilerleyip orada ki rakibi çok önemli olduğunu söyleyebilirim. çünkü finale kalan takımlar her zaman daha kuvvetli olan takımlar arasında yer alıyorlar. inşallah galatasaray takımı da buralara kadar gelir ve daha başarılı oyunlarla türkiye'yi gururlandırır.

0

galatasaray şu anda avrupa kupalarına gitmeye hak kazanmıştır. ama kadrolarında şu anda büyük eksiklikler olduğunu görüyoruz. bu sezon yeterince transfer yapmadıkları için kadroda sakatlanan oyuncuların yerine yedek bir oyuncu olmadığı için puan kayıpları yaşamış durumda. fatih terim gerçekten başarılı bir teknik adam ve gerçekten avrupa kupalarına çok önem veriyor. kısa süre içerisinde takımı tamamen toparlayacağını ve özellikle de transfer döneminde yeterli oyuncuların alınması ile ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapacaktır. avrupa'da büyük bir ihtimalle son 16 turuna kadar ilerleyeceğini tahmin ediyorum.

0

galatasaray avrupa uefa kupasında elenmeyedebilir.cunku güçlü güçlü takım. bir galatasarylı olarak bir dönem avrupada destan yazdığımızı hatirlatirim.:)galatasaraydan yine öyle bir performans bekliyoruz.

0

galatasaray şu an için ligde çok kötü bir dönem geçiriyor. lige çok iyi başladık ancak son zamanlarda özellikle fenerbahçe derbisinden sonra çok kötü bir düşüşe geçtiler.çünkü fenerbahçe derbisi galatasaray çok derinden etkiledi.özellikle çok cezalı oyuncu oldu,ve fatih terim bile 10 maç ceza aldı,bana göre galatasaray takımının motivasyonunu bu olay bozmuştur. o yüzden galatasaray şu an için çok başarılı olamıyor diyebilirim. ancak galatasaray takımı ara transfer döneminde güzel bir forvet oyuncusu alırsa bence takım tam oturacaktır diye düşünüyorum. böylece galatasaray uefa avrupa liginde son 16 turuna kadar kalacağını düşünüyorum. eğer ki ara transfer döneminde transfer yapılmazsa galatasaray ilk karşısına çıkacağı rakibe bence mağlup olacaktır.