0

fenerbahçe ve galatasarayın uefa avrupa ligindeki muhtemele rakipleri, öncelikle fenerbahçe'nin kendi grubunda ki (dinamo zagreb) ile eşleşemiyor olduğunu belirtmek isterim, galatasaray ise şampiyonlar ligin de porto schalke 04 ve lokomotif moskovalı gruptan son hafta 3. olarak geldiği için uefa avrupa liginde eşleşemeyeceği takım bulunmamaktadır ve bununla birlikte avrupada ki 2 temsilcimiz muhtemele rakipleri şunlardır;

arsenal( ingiltere)
chelsea( ingiltere)
inter( italya )
napoli( italya)
valencia( ispanya )
villareal( ispanya)
sevilla ( ispanya)
benfica ( portekiz)
frankurt( almanya)
genk ( belçika )
d.kiev( ukrayna)
leverkusen( almanya)
salzburg ( avusturya)
zenit ( rusya)
betis (ispanya)

0

fenerbahçe ve galatasarayın eufa avrupa liginde eşleşebileceği takımlar
arsenal(ingiltere)
chelsea(ingiltere)
sevilla(ispanya)
valencia(ispanya)
villareal (ispanya)
real betis(ispanya)
frankfurt(almanya)
bayern leverkusen (almanya)
ınter(italya)
napoli(italya)
benfica(portekiz)
genk(belçika)
zenit(rusya)
salzburg(avusturya)
dinamo kiev(ukranya)
dinamo zagreb (hırvatistan)(fenerbahçe aynı grupta oynadığı için eşleşmiyor)

0

uefa kupasında fenerbahçe ile galatasaray’ın muhtemelen rakipleri arasında csk, feyonord olabilir. ama kim gelirse gelsin hepsini yeneceğinizden emin’im. tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

0

fenerin rakipleri daha da önemli olduğunu görüyorum.

-1

fenerbahçe ve galatasaray'ın uefa avrupa liginde muhtemel rakiplerinin sizlere sevecek olursam eğer,ilk olarak arsenal takımı arsenal ingiltere premier ligi'nde mücadele eden bir takımdır. ikinci olarak sayacak olacağım takım almanya liginde mücadele eden bayer leverkusen takımıdır .daha sonra sayacağım takım portekiz ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren benfica takımdır. ondan sonra yine ingiltere premier ligi'nde mücadele eden chelsea'dir.fenerbahçe ve galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında bir daha sonra sayacağım kolay rakiplerden,dinamo zagreb hırvatistan ligi'nde mücadele etmektedir.dinamo kiev ukrayna ligi'nde mücadele ediyor, yine bir almanya temsilcisi olan frankfurt fenerbahçe ve galatasaray takımının muhtemel rakipleri arasında yer alıyor. daha sayacağım birçok takım bulunuyor,ancak bunlar şimdilik sayacağım takımlar olarak kalıyor.

0

kuvvetli olacak diye görüyorum genel olarak aslında.

0

fenerbahçe ve galatasaray’ın muhtemel rakipler kuvvetli olacağını düşünüyorum.