0

sürekli ayaklarını yıkayan bir insansaniz yani beş vakit abdest alıyorsanız kesinlikle ayaklarınızı havluyla dikkatli bir şekilde kurulamaniz gerekir.
travazol krem kaşıntıya birebir.
ama bu tarz kaşıntı kremleri kesinlikle tedavi etmiyor sadece kaşıntıya iyi geliyor. suya atılan mikropları öldüren tabletler var. bunları sıcak suya atıp cozdurerek ayaklarınızı bu suya sokup bekletebilirsiniz.

0

elinizden geldiğince ayaklarınızın ıslak kalmamasına özen gösterin mantar özellikle yaz aylarında olur çünkü ayaklarımız ayakkabıların içinde terler hergün çorabımızı değiştirmeniz gerekir yazın evdeyken çorap giymeyin birde travazol diye bir krem var ben mantar oldukça bu kremi kullanıyorum gerçekten işe yarıyor uzun bir süre mantar oluşmuyor kesin bir çözümü var mı bilmiyorum ama ayak bakımınıza özen gösterirseniz mantar oluşumunu engelleyebilirsiniz

0

ayak mantarı için, sirkeler, asitli olduğu için,kullanılabilir. ayaktaki bakterileri öldürürler. büyük bir leğene biraz su ve 2 bardak kadar elma sirkesi ekleyip ayaklarınızı bu suyun içerisine koyarsanız, bir süre bekledikten sonra iyice kurulamanız dahilinde etkisini görürsünüz. pirinç unu ve elma sirkesi ile de bir karışım yapılıp, hamur kıvamına getirilerek ayaklara sürüldüğünde bir süre sonra duruladığınızda geçtiğini göreceksiniz. başka bir yöntem de deniz kenarında oturup ayaklarınızı suya soktuğunuzda yarım saat kadar, denizin tuzlu suyu işe yarayacaktır. limon ve zeytinyağı ile de bir karışım yapılıp tırnaklara uygulanabilir. alkol kullanıp ayağınızdaki mantarlı bölgeye sürerseniz ve kurumasını bekleyip durularsanız da işe yarayacaktır.

0

ayaktaki mantar hastalığı için iyi bir dermatolağa gidin bence.antibiyotik kremler yazıyorlar. kulaktan doğma bilgilerle kullandığımız bitki ve bitkisel ürünler daha kötü yapabilir. kaş yapayım derken, göz çıkarmayalım. işi uzmanına bırakalım.:)