0

nasır insanların daha çok kadınların yüksek topuklu ayakkabı giymesinden dolayı veya uygun ayakkabı tercih edilmemesinden dolayı genellikle oluşmaktadır. genellikle bu nasır duruş bozukluğuna yol açar. evde doğal olarak hazırlayabileceğimiz bazı uygulamalar vardır bunun için. elma sirkesi ile kullanılabilir mesela. elma sirkesinin bir pamuk yardımıyla nasırın üstüne koyulur birkaç defa bu uygulanır oradaki mikropların en azından ölmesi sağlanır. bu uygulama kaybolana kadar uygulanmaktadır. başka bir evde yapabileceğimiz yöntem ise muz. muzu sonra dışını hiçbir şekilde çöp atmamalıyız soyduğumuz muzun nasırın üstüne koyulur üstüne çorap giyerek bir gece bekletilmesi gerekir. benim bildiklerim genellikle bunlardır.

0

ayaktaki nasırları öncelikle yumuşatma gerekir daha sonra limon ile ovmak bu mikropları öldürür. ayrıca vazelin ve başka yara kremleriyle bakım yapılabilir.

0

nasır tamm bir işkence tıbbi müdahale olmadanda geçmesi biraz zor ama evde yapılacak olan nasırlı ayağı sıcak suda bekletip eczaneden temin edilebilen bir nasır bandıyla armaktır en azından rahatlatır biraz