0

beşiktaş futbol takımına bakacak olursak eğer, gerçekten ligde çok başarılı olduğunu söylememiz mümkün değildir diye düşünüyorum. şu an için ligde 26 puanla başakşehir'in tam 8 puan gerisinde bulunuyor benim düşüncem beşiktaş uefa avrupa liginden elendi. bunun için gözünü lige dikecektir. ligde eğer böyle devam ederse ben başarılı olacağını düşünmüyorum. çünkü ara transfer döneminde kesinlikle beşiktaş futbol takımına forvet oyuncusu lazımdır forvetleri yeterli değil diye düşünüyorum. eğer ara transfer döneminde beşiktaş takımını güzel katkı sağlayacak oyuncular gelirse ben beşiktaş takımını şampiyonluğa oynayacak takımlardan biri olarak görüyorum. en azından 2. olacaktır diye düşünüyorum.

0

beşiktaş bence bu seni ligi en kötü 2. sırada bitirecektir diye düşünüyorum. çünkü son oynadığı lig maçlarında bayağı kendisinin toparladı.ve seri galibiyetler elde etmeye başladı. böyle galibiyetler elde ederse ve yarın oynayacağı trabzon maçından galibiyetle ayrılırsa ben beşiktaş'ın ligi ikinci bitireceğini düşünüyorum.

0

beşiktaş avrupa kupası'ndan elendikten sonra tamamen ile döndüğünü görüyoruz. çünkü baktığımız zaman avrupa kupalarında tamamen elenmesi onlar için iyi oldu. çünkü kadroları yetersiz olduğu için avrupa'da pek fazla ilerlemeyeceklerini biliyorlardı. şu anda ligde inişli çıkışlı performanslar sergilemelerini nedeni aslında avrupa kupalarındaki maçları olduğu içindi. ligdeki pozisyonları aslında şu anda iyi bir şekilde ilerlediğini görüyoruz. beşiktaş'ın bu seneki performansı ikinci yarıdaki yapabileceği maçlarda ve transferlerin çok önemli olduğunu görüyoruz. büyük bir ihtimalle beşiktaş bu sezonun ilk 4 içerisinde bitireceğini tahmin ediyorum. türkiye'de en iyi büyük taraftara sahip olduğunu ve evindeki maçlarda her zaman destek veren bir beşiktaş taraftarı var. ikinci yarıda bu başarının tamamen gelmesi ile birlikte daha üst sıralarda yer alacaktır.

0

beşiktaş uefa avrupa liginde malmö'ye elendikten sonra daha çok önem verecektir diye düşünüyorum. bu yüzden bana göre lige artık beşiktaş ağırlığını koyacaktır özellikle ara transfer döneminde bu takıma güzel bir forvet oyuncusu transfer edilirse beşiktaş'ın ben ligde şampiyonluğa oynayacağını düşünüyorum.özellikle bu hafta oynayacağı trabzonspor maçının galibiyetle tamamlarsa beşiktaş güzel bir yükselişe geçecektir lig'de son maçları galibiyetle tamamladı.ancak uefa'da malmö'ye elenerek adeta taraftarlarını şok bir üzüntü yaşattı.ancak beşiktaş artık ligr daha konsantre olacaktır. ve bu yüzden bana göre beşiktaş sene sonunda başakşehir'in arkasından 2. olacaktır diye düşünüyorum.