0

küme düşme mücadelesi verebilr. cünkü takımda önemli isimleri ayrıldır. trezegute gitmedği için morali bozuk artık oynamak istemez motive olucabir mac yok onlerinde 2 mağlubiyet ile asagılarda cokerler.

0

kasımpaşa ligin ilk yarısını aslında çok iyi bir pozisyonda bitirmişti. geçen senenin devre arasında çin'den bedavaya takıma katılan diagne inanılmaz katkı veriyordu takıma. kemal özdeş yönetiminde lige iyi başlayan kasımpaşa, kemal hoca ile yollarını ayırıp ligin en tecrübeli isimlerinden birisi olan mustafa denizli'yi takımın başına getirmişti. mustafa denizli yönetiminde de kasımpaşa bu çıkışını sürdürmüştü ve ligi ilk 4 içerisinde tamamlamayı başarmıştı. fakat devre arasında ne olduysa artık takım içerisinde bir anda takımın direkt 11 oyuncusu olan 2 isim ile yollar ayrıldı. bunlardan bir tanesi samuel edouk. bir diğeri ise zaten süper ligin en gözde oyuncusu olan ligin altını üstünü getiren diagne. devre arasında böyle bir karar almaları beni aslında şaşırttı. bunu sene sonunda yapmış olsalardı bir nebze mantıklı karşılardım fakat böylesine iyi giden hatta şampiyonluk sözleri geçen takımın, böylesine bir oyuncuyu devre arasında bırakmasına hiçbir anlam veremedim ben. nitekim diagne 10 milyon euro karşılığında takımdan ayrılırken edouk da 1 milyon euroya erzurumspora gitti. devre arasında önemli isimleri kadrosuna kattı kasımpaşa. fakat lige felaket başladılar. oynadıkları 3 maçta da mağlup oldular. mağlup olmanın dışında hiçbir varlık da gösteremediler bu karşılaşmalarda. sakat ve cezalı oyuncuların da eksikliğinden dolayı büyük hasar aldılar bu dönemde. en son türkiye kupasında akhisara mağlup olarak kupaya veda ettiler. işler hiç iyiye gitmiyor onlar adına. mustafa denizli tecrübesinden yararlanarak ben takımı ilk 10 içerisinde tutacaktır diye düşünüyorum. fakat hiçbir zaman o ilk yarıda ki performanslarına yakın olmayacaklar. devre arasında oyuncu satacaklardı madem keşke trezegueti satsalardı. sürekli problem çıkarıyordu mısırlı oyuncu. sezon içerisinde 2 defa kadro dışı kalmıştı zaten trezeguet. faydası takıma elbette var ancak sorun çıkarma potansiyeli çok yüksek. diagne de böyle bir durum söz konusu değildi. neyse dediğim gibi ben kasımpaşa'nın düşüşünün devam edeceğini, ligi ilk 10 içerisinde bitireceklerini ama asla avrupa kupalarına kalacaklarını düşünmüyorum.

0

kasımpaşa takimi gerçekden hem mali açidan ucuz trasferlerle nokta atişi yapiyor.hemde başlarinda mustafa denizli gibi basarli teknik adam var çok oyuncusunun pesinde kulüp var ama kasimpasa vermicektir.şanslarida iyi giderse takim oyunlarida iyi uyumda iyi ilk 5 icine girip avrupada olmak icin çaba göstercektir.belkide daha çok zorlayip alt siralardakiler kötü performas saglarsa şampiyonluga bile oynar.ama ilk 5 de kesin olcaktir.

0

kasımpaşa takımına baktığımız zaman bu sezon gerçekten çok büyük transferler yaparak biraz olsun çok iyi kadro kurduklarını düşünüyorum. özellikle evindeki oynadığı maçlar taraftarını tam desteğini aldığı zaman hiçbir şekilde kaybetmiyor ve her zaman kazandığını görmekteyiz. özellikle bunu da en etkili faktörlerden biri de tabii ki teknik adamdan geçtiğini söyleyebiliriz. çünkü teknik adamlar ne kadar çok başarılı transferler yaparsa takım o kadar iyi çalışıyor. bu sene kasımpaşa takımı gerçekten iyi bir kadro kurdu için şu andaki ligdeki pozisyonu çok güzel. eğer ligin ilk yarısındaki gibi büyük ihtimalle şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini görüyoruz. özellikle kasımpaşa takımı deplasman maçlarına çok önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü deplasman maçları her zaman daha çok değerli oluyor. kazanabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. kasımpaşa evindeki maçlarda kolay kolay yenilgi yüzü görmemiştir. özellikle yapılabilecek defans hattını önemli yıldızlı oyuncular alındığı takdirde biraz olsun toparlanacak ve ikinci yarıda daha başarılı bir şekilde karşınıza gelecektir. ligin ilk yarısında yapılabilecek en iyi transferlerden biri de savunma hattını tamamen korumak olacaktır. çünkü savunma hattındaki eksiklikleri gerçekten çok büyük derecede can yaptığını görebiliyoruz. o yüzden bir an önce savunma hattını güçlendirmesi ve tekrardan ayağa kalkması gerekiyor. kasımpaşa takımında teknik adam gerçekten bu sezon büyük başarılı bir sezon geçiriyor diyebiliriz. çünkü taraftarı her zaman yanında olacağını ve takımın en iyi yerlere gelebilmesi için elinden geleni yapıyorlar. kasımpaşa takımının forvet hattı gerçekten çok başarılı bulduğum bir takım bu sezon. çünkü hiçbir şekilde gol atmadığı maç yok diyebiliriz. öyle oyuncuların takım içerisinde bulunması takımı biraz olsun daha kuvvetli hale sokuyor. kasımpaşa'nın bu sene büyük ihtimalle ilk üç sırada bitirmesini tahmin edebiliyorum. çünkü ikinci yarıda da bu şekilde devam edeceklerini tahmin ettiğim için daha çok çekişmeli bir iki yarı izleyeceğimizi söyleyebiliriz.

0

kasımpaşa futbol takımına baktığımız zaman, gerçekten bu sene çok güzel başladıklarını söylememiz mümkündür. özellikle kemal özdeş bu takım için her şeyini verdi diyebilirim. kaç senedir takımın başında ve bu sene çok güzel başlangıç yaptıklarını düşünüyorum. kemal özdeş bu takımı hücum futbol anlamında çok geliştirdi. ve ligde şu an en golcü takım kasımpaşa diye biliyorum ancak ne olduysa kemal özdeş takımdan başarılı gittiği halde ayrıldı veya kovuldu yerine mustafa denizli geldi. mustafa denizli'de güzel maçlar kazandı.ancak kemal özdeş gibi bence başarılı olamayacaktır düşüncesindeyim.baktığımız zaman kasımpaşa takımı son 2 maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını söylememiz mümkündür. kasımpaşa takımı gerçekten şu an ligde yükselişe geçen takımlardan birisi idi. ancak son 2 maçı kaybederek büyük bir düşüşe geçmeye başladı şu an 26 puanla ligde 3 sıradalar diye biliyorum. ancak ben kasımpaşa'nın daha çok düşeceğine inanıyorum kasımpaşa başakşehir ile başa baş gidiyordu birden iki maç kaybedince başakşehir'in tam 8 puan gerisine düştü. bu seneye benim şampiyonluk favorisi olarak gördüm kasımpaşa şu an düşüşe geçtiği için ben artık şampiyonluğun çok uzak olduğunu düşünüyorum. bu sene kasımpaşa'nın ligi en kötü 5 sırada bitireceğini düşünüyorum. belki bu düşüş devam ederse daha da alt sıralara düşecektir.

0

bana göre kasımpaşa şu an için iyi gidebilir.ancak kasımpaşa yeri geldiğinde çok kötü bir düşe geçecektirdiye düşünüyorum.tamam başlarındaki hoca çok iyi bir hoca kaliteli bir hocadır. mustafa denizli'de hoca daha önce 4 büyüklerde şampiyonluk yaşamış bir hocadır. ancak kasımpaşa bana göre ligi 4 5 sırada bitirecektir diye düşünüyorum. genel olarak oynadığı futbol çok güzel zevkli bir futbol'dur.ancak son maçta kayserispor'u 3-0 yenilen bu bana göre çok çok bir skor oldu diye düşünüyorum. ancak bu yenilgi bence onların fazla çıkarmalarını engellemiştir. diye düşünüyorum. şu an kasımpaşa bu hafta kesin gözüyle ben kazanacağını düşünüyorum.