0

ben söyleyebilirim ki beşiktaş bu sezon kariyerinin en kötü yılını geçırmektedir ve ayrıca beşiktaşta geçen sezon gibi değildir ve çok büyük bir potansiyelde düşüş vardır beşiktaşın eski halıne gelmesı için devre arasında önemli transferler yapması gerekmektedir. beşiktaş güzel bir futbol kariyerinde önemli takımları yenmıştır ama bu sezon beşiktaşın çok önemlı oyuncuları gıtmıstır ve beşıktasın genç yıldızlarıyla yola devam edılıyor ama ben ınanıyorum kı besıktaş devre arasında şenol güneş önemlı transferler yapıcak ve karıyerının en güzel yıllarını geçittirecek beşiktaş sımdı şu soru var kaçıncı sırada bitirebilir oyuncular isteksiz bir şekilde oynarsa beşiktaş bu sezon taş çatlasın 2. sırada bitirebilir beşiktaşa güveniyorum eğer oyuncular yine isteksiz ise aynı şekılde geri kalıcaklar ve oldukları sıradan daha aşağıya düşebilirler dün beşiktaş kasımpasa macında hatalar yüzünden 4-1 yenildiler ama beşiktaş bu sezon kendini düzelticek inanıyorum kalbımız beşiktaşla.

0

beşiktaş eğer ki ara transfer döneminde güzel kaliteli futbolcular alırsa eğer bana göre lig'de şampiyonluğa oynayacak takımlardan birisi olacaktır diye düşünüyorum. baktığımız zaman şu kadro ile bana göre daha iyi bir performans sergilemeliydi. ancak şu an için idare eder bir futbol oynadığını söyleyebilirim. bana göre beşiktaş'ın ara transfer döneminde kesinlikle forvet hattına transfer yapması gerekir. ayrıca pepe'de takımdan ayrıldığı için defansa kaliteli bir defans oyuncusu alırsa ben beşiktaş'ın sene sonunda şampiyonluğa oynayacak bir takım haline geleceğini düşünüyorum. benim düşünceme göre beşiktaş ligi en kötü 3. sırada bitirecektir.

0

beşiktaşın ligi kaçıncı bitireceğini şimdiden kestirmek zor görünüyor.evet şu anda çok iyi değiller,fakat kulüp ligin ikinci yarısında nasıl bir strateji uygulayacak görelim derim.transfer takviye yapacak mı.mesela pepe gibi bir oyuncusu ayrıldı.yani kimler gelecek kimler gidecek.kulübün ekonomik durumu nelere yetecek.bunlar önemli.şu haliyle beşiktaş ligi ilk iki sırada bitiremez gibi görünüyor.