0

her ikiside kullanım alanları farklı facebook daha genel yazışmalara ve gruplara hitap ediyor instagram biraz daha hikaye ve fotoğraf paylaşımı olarak kullanılıyor.

0

sosyal medya da instagram daha çok kullanılıyor ve seviliyor diye düşünüyorum ilk çıktığında facebook çok kullanılıyordu ve lise orta okul arkadaşlarınızı bile bulabilecek düzeydeydi gerçekten herkesin vardı. daha sonra yetişkinler tarafından da kullanılmaya başladındı instagram bir anda sevilen kullanılan resim paylaşılan popüler bir araç haline geldi bence güzelde oldu ben instagramı daha çok beğeniyorum ancak tabi terişkinlerden kaçmaz instagrama da üye oldular. şıiu anda en çok sevilen sosyal medra mecrasının instagram olduğunu düşünüyorum.

0

tabiki instagram facebook bu aralara bayağı bir geride kaldı ve instagram daha eğlenceli facebook tan bence

0

facebook ilk nesil ortam idi ama şuanda geride kalmış vaziyette. instagram her ne kadar tam olarak facebook ile aynı amaca hizmet etmese de günümüzde daha etkili bir iletişim ortamı.

0

facebook instagram çıkana kadar popülaritesini koruyordu fskat instagram çıktıktan sonra facebook'un yerini devir aldı hemen.sebebi ise facebook kitlesinin çocuk ve yaşlı olması.yeni içerikler olmaması.instagramda daha rahat para kazanma olayı.

0

bence ikisi artik gereksiz ama can sikintisinsan dolayi kullaniliyor bence.kesif yapmak,baskalarin bakmak ne bileyim insanin vaktinden caliyor ama onlar olmsada vakit gecmiyor.yada kendimizi onalra kaptirdigimiz icin.bide bunlar yuzunden bosanmalr oluyir sevgililer kavga ediyir surekli.

0

sosyal medyada en iyi para kazandıran ve kullanışlı mecra instagram dır.

0

bence artık instagram günümüzde etkisi daha çok çünkü instagram kullanan insan sayısı oldukça çok fazla.artık insanlar buradan para kazanmaya başladı çünkü. facebook'tan fazla para kazanılmıyor ve çok insan kullanmıyor artık. instagram'da özellikle para kazanma yeri olduğu için ve insanların orada çeşitli hobilerini gösterdikleri için genellikle çok seviliyor.çok kullanılmasının sebebi de genellikle ünlü olmak galiba bazı kişiler için.çünkü insanlar bir video çekip meşhur olabiliyorlar artık.

0

instagramın etki alanı bana göre facebook'un etki alanından çok daha fazla.bunun nedenini de kullanıcı tercihlerine bağlıyorum.bu sebepten instagram'ın daha etkili olduğunu düşünüyorum.

0

bana göre facebook daha etkili her şey var çünkü

0

ister facebook ister instagram olsun her iki sosyal medya aracı da oldukça etkilidir.

0

sosyal medya üzerinde instagram’ın daha etkili olduğunu düşünüyorum

0

facebook bence. çok fazla insan kullanıyor her türlü beğeni, paylaşım, yorumu içinde barındırıyor. facebook üzerinden reklam bile veriliyor.

0

instagram bence çünkü facebook akrabalarınla yorumlaşılan bir haline geldi

1

instagram tabikide facebook geride kaldı

0

instagram bence facebook'u geride bırakalı çok oldu