0

her insana 100 siması farklı olduğu için sakal her insana yakışmaz tabi yakışmaz dediğimiz zamanda buda görecelidir bence bana göre yakışmıyorsa sana göre yakışıyor olabilir
örneğin ben kendimi sakalı yakıştırmıyorum fakat çevremdekiler hafif bir sakal bıraksan çok daha güzel görünür diyorlar

1

bazilarina yakisiyor sakal ama bazilarina da yakismiyor. kisiden kisiye degisiyor kimisi sakalli olmak icin dogmustur kimisi de sakalsiz olmak icin dogmustur bilemeyiz. bence sakal pek de iyi degil ornegin birini operken onun suratina surtmesi canini acitabilir. ben kestirirdim diye dusunuyorum ama kafama eserse belki birakabilirdim biraz.

-1

erkeklerin fitratinda sakal vardir.
peygamberimizin emridir.
yakissa yakismassa muslumansa sakal birakmasi vacip olur.

0

yüz şekline göre değişir. bazısına yakışır bazısına yakışmaz. bebek yüzlüyse mümkünse sakalsız gezsin. ama benim nişanlıma yakışıyor sakal.

0

aslında şöyle ki bence yakışıklı olmayana erkek sakal bırakınca cidden yakisilik karizmatik ve havalı olabiliyor ancak bir erkek yakışıklı mı bunu anlamak isteyen erkeğin sakalını kesmeli. bakacak sinek kaydı bile yakışıklı ise al işte o bayağı bayağı yakışıkli bi erkektir. karakteri de sağlamsa sıkı tutun onu kaçmasın.

0

hayır, her erkeğe yakışmıyor malesef. ama birçoğuna yakışıyor

1

bazı erkeklere yakışıyor ama her erkek için söylenmez bu

2

bence yakışır , sakalsız erkek bilmiyorum bana itici geliyor. sakal olan biri daha erkeksi duruyor daha güçlüymüş daha koruyucu gibiymiş gibi.