0

bence yetmez erkek dediğin paralı olur 300 sadece sigara parası bir erkeğin .

0

bence çok az bir para 300 sadece aylık sigara parası oluyor yeme içme olmasa bile bir sürü ihtiyaç var sanmıyorum bencw yetmez .

0

ben bir erkek olarak asla yeteceğine inanmıyorum.şu zamanda metrobüs bile 4tl işe git gel zaten o para 1 aylık yol parası bile etmez belkide.kendine bakım yapan erkeklere hiç hiç yetmez.sigara vs. içen yada içmeyen bir erkeğede yeteceğini düşünmüyorum.sonuçta bu zamanda herşey cidden çok pahalı.

1

bu bir harçlıksa gayet yeterli bir rakam olabilir yaşanılan çevreye göre.
ailesiyle birlikte yaşıyor, hayattaki tüm giderleri karşılanıyor ve ekstra olarak 300 lira cep harçlığı alıyorsa ve sigara kullanmıyorsa gayet yeterli bir rakam.
ya da maaşından tüm giderlerini hesaplayıp çıkardıktan sonra geriye 300 lira kalıyorsa bu da gayet güzel bir meblağ.
bunlar dışında tüm durumlar için yetersiz bana göre. çünkü hayat şartları artık günümüzde çok zor. özellikle de büyükşehirlerde tabiri caizse dişinin kovuğuna yetmeyecektir.

1

şu günün şartlarına göre yetmez ne kadına yeter nede erkege

1

yetmez maalesef kadına da yetmez erkeğe de yetmez ama maalesef biz işsizler ordusu olarak değil 300 lira daha azıyla yetinmeye çalışıyoruz. elimize geçen üç kuruş para olsa gıdım gıdım harcıyoruz. devletin sayesinde çok güzel parasız yaşamayı öğrendik ,zaten nefes alsak üstüne para verecek duruma geldik.

0

sigara kullanmıyorsa yeter. sigara kullanıyorsa sadece bir aylık sigarasını ancak karşılar.