0

yeni üye olduğum için kim ne yazıyor bilmiyorum. herhalde yarışmanın başındakiler başarılı ki listenin başındalar.

0

mami18,okuyankurd,alperen70,ucantospa, culda ,tekel2000, ayibogan, hak32 , yani ben bu yazarların cevaplarını çok okudum ve beğeniyorum imla kurallarına falan da uyduklarina inanıyorum bunlarda başarılı arkadaşlarım aklımda şu an bunlar var yani ondan bu kadar yazdım.

0

ayıboğan kardeşim sende böyle devam edebilirsen, bence sen de sitenin başarılı yazarları içerisinde girebilirsin. tekrardan teşekkür ederim iyi dileklerin için.genellikle soruları olabildiğince mantıklı cevaplar vermeyi tercih ediyorum. boş cevaplar verip boş kazanç elde etmek hoş olmuyor.

0

en başta poyrazım, daha sonra culda, okuyan kurt ve miami kardeşimiz. baya başarılar ve yorumları oldukça iyi.insallah hakettikleri kazançları alırlar.bende umarım bu emeklerimin karsigini harçlık olarak alirim.:)

0

benim şu an cinste de başarılı bulduğum yazarlar genellikle poyrazim, okuyankurd ve eyüp adlı kardeşimdir.ben bu sitede bunları daha çok aktif gördüğüm için bunları daha çok başarılı buluyorum. bunların yarışmadan gelir elde etmesini isterim.özellikle siteye yeni üye olup yarışmaları da üst sıralarda olanları anlamıyorum.bana göre kesinlikle onlar ya eski üyeler ya da eski üyelerin arkadaşları diye düşünüyorum.