0

ben soru sormak istedim ama beceremedim soru cevaplamaya gelince elimden geldiği kadar cevsp veriyorum herkes her soruya yanıt veremez zaten.

0

ben bu konuya fazla takılmak ıstemıyorum neden dersenız eger sebebi şu tabiki sitede para kazanmak için soru sorulması şart bunda herkez hem fikir sonrasında tabiki soru soranlar onlara bu kolay geldıgı ıcın bazen cevap vermek yerine sormayı tercıh ediyorlar sorumani ekibide bunun farkındakı zaten napıyor herkez sorulan soruların cevabına 2 kat kazanc yapıyorkı herkez cevaplasın cevaplanmamıs soru kalmasın diye ugrasıyorlar bu ne kadar cok giris olup tıklanırsa sıte o kadar yukselır hem onlar kazanır bu kazancta bıze yansır suan oldugu gibi.

0

çok soru soruluyor sitede ve bazen gerçekten her soruya yetişemiyoruz. işte yetişebildiklerimize yazmaya çalışıyoruz, cevapları uzun yazdığımız sorular oluyor, ister istemez bir gecikme yaşıyoruz, yetişememe durumu ortsys çıkıyor. küsme lütfen. :) işte soruları gördükçe yazmaya çalışıyorum ben. :)

0

benim de cevabini merak ettiğim.bir soru olduğundan evvela teşekkürler diyorum .birkaç soru sorduğum halde gayet sayılı kişiler yanıtladığından epey şaşırdığım bir konu oldu .

0

ben cevaplamadığım eski zamanda kalanlara bakıyorum.

1

c3vaplanacak o kadar çok soru var ki yeni soru sormanın gereksisliği fikrine düşüyoe imsan ister istemez...

cevaplama konusuna gelince , mü kün olduğunca ana sayfadaki sorulara cevap vermwye açlışıyorum. hatta bazen yazarların sayfalarına girip sorlar bölümünden ilgili olduğum alanlarda soruları olup olmadığına bakıyorum, cevaplar veriyorum.

yine de kalabiliyor cevapsız sorular. hem hep yazmak olmuyor, bazen okuyucu olarak da bulunabiliyoruz sitede.

bugün olmasa da bir gün cevap alırsın soruna öihayetinde yani. :)

0

valla ben gördüğüm sorulara cevap vermeye çalışıyorum,kaçırdığım sorulara bakıyorum acaba var mı kaldı mı diye :)