0

milli piyango bana çıksa bana çıksa hmmmmm.bana çıkmaz da;ya tutarsa diyelim dünya turuna çıkarım,en sevdiğim dünya rock guruplarının konserlerine en önlerden bilet alırım.kedi barınakları veya evleri yaparım.2 çocuk okuturum.5 öğrenciye burs veririm.bir sahaf açar kitapları da kiraya veririm.çok orijinal bir araba alırım lüks değil orijinal.bu arabayı kendi zevkime göre boyatır üzerine resimler yaptırırım.galata kulesi civarında bir ev alır tarihin izini sürerim.

1

milli piyango bileti almıyorum. ama çıkmış olsaydı ihtiyaçlarımı karşıladıktan sonra insanlara faydam olacak iş alanları kurardım.

0

milli piyango bana çıksa herhalde ilk önce ev alırdım daha sonra arabaları ve kendimi şöyle güzel bir iş yeri açardım. geri kalan parayla herhalde birkaç kuruma yardım ederdim bağış yapardım.

0

milli piyango bana cikmis olsaydi eger ilk kendime ceki duzen verirdim kravat takim elbise corap atlet alirim ev yaparim sonra araba alirim sonra bilgisayar alirim dort bes tane ikisini durumu olmayana veririm sonra soba alirim sonra televizyon alirim somra atlet alirim sonra bir tane villa yaptiririm sonraaraba porche alirim bilgisyaar cantasi alirim marka cantalardan

0

eger milli piyango bana cikmis olsaydi;cikan ikramiyeyi alir,bankada ki vadeli hesabimin ustune eklerdim.