0

çıkmayacağını bilsem de hayalini kurduğum çok oldu aslında çok para da gözü olan bir insan değilim iki çocuğum var sadece onların gelecek kaygısı olmasını istemediğim için isterim ve ilk işim üç tane ev alırım bi eşime bi kendime araba alorım. evleri çocuklarımın üzerine yaparım paranın belli miktarını iki çocuğumum adına açtığım bi hesaba yatırırım ben de kalan parayla da önce hayalim olan peyzaj açmak olur geriye kalan para da bi hesaba yatırır faizini yerim şu zamanda risk alıp iş kurmak çok saçma peyzaj bile hobi amaçlı açarım oturur faiz yerim. ama tabi bunların hepsi bi hayal ve umut.

0

milli piyangonun bir insana çıkma olasılığı kafasına gökten bir taş düşme olasılığından daha düşüktür.milli piyango sayısal loto vb şans oyunlarında büyük ikramiyenin olduğu kumar türevlerinde genellikle kazanan bellidir aslında. insanların çoğu bu gerçeği bilmesine rağmen kabul edemez ve ya çıkarsa klasik tabirini kullanıp bir bilet alarak kaybım olmaz derler.ve sonsuz bir düş kapısının anahtarını alırlar aslında eline . bu düş kapılarının anahtarı bir bilete mal olur sadece onlara. bu bilet çok ucuz gibi gelse de aslında çık kapsamlı olarak düşünülürse çok büyük para elde edilir. bu para genellikle devletlerin denetiminde olup devlet kasa konumuna gelir.devletler sattıkları biletten ikramiye dağıtmış olsa bile gerçekten harika paralar kazanır.dünyanın her yerinde aynı kurgu devam eder ve genelde yılbaşı gibi olayların olduğu büyük zamanlarda gerçekleşir.
herkesin bir milli piyango hayali mutlaka vardır illaki. benim de elbette çok büyük hayallerim var .

1

milli piyango asla bize çıkmaz. hemde ömür boyu çıkmaz. kimseye çıkmaz bu milli piyango. çünkü hilesini gördüm bu işin. o toplar kürenin içinden düşmüyor. kürenin içindeki hızla hareket eden toplar, sadece dikkat dağıtmak için. aslında arka taraftan gönderiliyor o toplar. ayrı bir bölümü var. yani canları hangi topu göndermek isterlerse onu gönderiyorlar. önce rastgele bir bilet alıyorlar, sonra o biletteki numaraları kürelerin arkasındaki görünmeyen yerlere diziyorlar. bilin bakalım çekiliş günü ne oluyor. büyük ikramiye kendilerine çıkıyor. artık kesinlikle almam milli piyango veya şans topu filan gibi bahis oyunlarını. sadece iddaa'ya güveniyorum. hatta onda da şike yapılıyor ya bazen ama neyse.. en azından tutma ihtimali var onun. diğerlerinin yok. o küreleri duvar dibinden uzaklaştırıp salonun ortasında neden yapmıyorlar çekilişi? çünkü o arka tarafta bir şeyler dönüyor. sıkıyorsa o küreleri ortaya koyup her tarafından kamera ile video çeksinler bize göstersinler. ama yapmazlar. her ay 3 defa büyük ikramiye dağıtılıyor. böyle bir ganimeti başı boş mu bırakacaklar. siz almaya devam edin. belki bir gün tutar :d