1

ben direk alabildigim kadar daire alirdim o buyuk ikramiyeye. dusunsene bu sene 70 milyon tl idi buyuk ikramiye. sonra kiraya verirdim hepsini. en az 10-12 daire alinir cok rahat. her ay hepsinden 1400 lira kira alsam. köseyi dönerdim sanirim. :d :d sonra oturdugun yerden gelsin rahatca 14 bin kadar bir para aylik. :) :)

1

milli piyango bana çıksa tüm hayallerimi gerçekleştirdim. ev ve muhteşem bir araba alırdım. ve çok hoş kıyafetler giyerdim. paramın çoğuyla da altın hesabı açıp sermaye yapardım. diğer parayı da arsa falan alırdım. daha sonra japonya,amerika, meksika, yunanistan, rusya, italya, ingiltere, fransa gibi ülkelerin çoğunu seyahat ederdim. ve fakirlere yardımda bulunarak değerlendirirdim paramı.

1

milli piyango bana çıkmicak biliyorum ama eğerki bir mucize oldu çıktı öncelikle biraz fakir insanlara yardım ederim daha sonra ise gayrimenkula yatırım yapardim daha fazla kazanç sağlamak için.

1

bir kaç tane daire alır kiraya verirdim. gayrimenkule yatırım her zaman en iyisidir.

1

nana çıksa öncelimin kendime ait bir iş yeri kurmak küçük bir ev almak birde ayağımı yerden kesicek pahalı olmayan bir araba gerisini de kim ne yapmak istiyorsa yapabilir

0

öncelikle bir araba bir ev ve sonrasında güzellik salonu açarak paramı dahada katlayabilirdim

1

milli piyango bana çıkarsa eğer çok güzel yatırım fikirlerim var.
en basitini size aktaracak olursam;bir internet sitesi açıp insanların yatırım yapmasına olanak sağlardım.