0

eğer aşıksam tabiki güzel duygular hissederim. ve bu zaten karşılıklı birşeyse daha da güzel daha da iyi hissederim ancak karşılıksız bir aşksa hüzünlü bakarım ona bakarken üzüntü duyarak bakarım belki. eğer karşılıklı bir aşk varsa heyecan duyarım konuşmak isterim ilgilenirim ona karşı olan hislerimi açıklamaktan ona dokunmaktan onu sevmekten çekinmem bunu karşı tarafa geçiririm yani duygularımı belli ederim ancak bu zamanla olur öyle hemen ısınamam mesela. karşılıklı olarak duygu besliyorumdur zamanla ilişkim içerisinde ona sevgimi gösteririm. bu şekilde duygularım ile heyecanım ile ortaya çıkar bu davranışlar.

0

sevdiğim çocuğun gözlerine bakarken aşkı görürüm. çok huzurlu hissederim kendimi dünyanın en mutlu kızı olurum

0

aşık olduğun birinin gözlerine bakarken onu ne kadar sevdiğini hissettirirsin aslında aşık olmadığını karşı tarafa yediremezsin mesela eğer aşıksan gözlerinin içi parlar sürekli ona bakmak istersin dünyadaki en güzel manzara o gözler senin için.bugüne kadar yaşadığın herşey anlamsız gelir ondan sonra yaptığın her işi herşeyi onu düşünerek yaparsın hatta bazen onu düşünmekten yapacağın şeyleri yapamazsın ertelersin.

0

aşık olduğum kızın gözlerine bakarken kalbim yerinden fırlıyor

0

aşık olduğum kadının gözlerine bakarken sadece gözlerini değilde kalbini görürüm eğerki benim baktığım gibi bakıyorsa zaten o da benim kalbimi görüyordur ve o kalbin onun için attığının bilincindedir gözler ruhun ve kalbin aynası diye geçer tüm kitaplarda ben ruhumu onun gözlerine baktığım zaman dinginleştiriyorum onun gözlerine baktığım zaman kalbimin heyecanla attığı saniyeler geliyor ve ruhum kalbime ayak uydurmaya çalışıyopr sanırım hepimizin midesinde uçan kelebekler bu yüzden ruhumuz yerinde duramadığı için o kelebekler uçuyor ruhumuz bedenimizi terk edip o gözlere girmek istediği için kıpırtılar hissediyoruz bazen çok yorgun ve bitkin olduğumda o gözlere bakıyorum kimi zaman canlısına kimi zaman fotoğraflara kimi zaman videolara bakıyorum ama bi şekilde bakıyorum yalnız hissettiğimde duygularım alt üst oldupunda sinirlerim bozulduğpunda hep o gözlerde dizginliyorum kendimi sanki o gözlere baklında içimde fırtına adında bi at sağdan sola soldan sağa aşağıya yukarıya koşmak istiyor gözlerine baktığımda onu çok sevdiğim geliyor aklıma deliler gibi sevdiğimi bir kez daha hatırlayıp bhep bakışımda bir kez daha aşık oluyorum sanki saniyelik değilde o gözlere bakışım ömürlükmüş gibi geliyor :)..

0

sevdiğim kızın gözlerin içine bakarken dünyayı ve aşkı görürüm

0

aşık oldugum biri guzel bı duygu yaşamak lazım ve yaşadımda şükür cok guzel bı duygu ama sonrasın da degışır tabi evlendıkten sonra bir bakmıssın herşey yer degıştırmış yerını sadece sorumluluklar gecım sıkıntısı cocuk derken isyan asıl yaşamın içine düşüyor sadece iki kişi olmaktan cıkıyorsun bır tarafı cok guzel ama bır tarafı parasızlık gırdımı araya helekı cok cekılmez oluyor hayat guzel herşeye ragmen ama o aşkla bakan gozler artık bır müddet sonra yok oluyor

0

huzurlu, güvenli ve mutlu hissederim. dinlenmiş hissederim.

0

genellikle bakamıyorum ama bazen hoşlandığımı az buçuk anlaması ve gözlerini bir nebze olsun hafızama kazımak için gözlerimi ayırmadan gözlerinin içine bakıyorum ama o bana dönüp baktığında başka yöne bakıyor gibi yapıyorum tabi aniden döndüğü için her türlü kendimi ele veriyorum :) bu da aslında iyi bir şey

0

bana kalırsa insan aşık olduğu bir insana sürekli olarak bakamaz. utanır yani bana kalırsa. insan biraz saçma ama güzel olan şeyler düşünüyor. gerçekten aşık olmak önemli tabikide. geleceğini ve neler yapmak isteyeceğini düşünüyor. beraberken nerelere gideceğini düşünüyor.

1

insan aşık olduğu kişinin gözlerinin içine bakarak eğer gerçekten o kişiye aşık olup olmadığını hisseder eğer insan bir müddet gözlerine baktığım zaman gözlerini kaçırınca karşındaki kişinin ona değer vermeyip ve sevmediği anlamına geldiğini hissediyorum. mesela genellikle iki insan birbirini sevdiği zaman göz göze baktığın zaman gözlerini birbirinden kaçırılmaması gerekir. eğer birinden biri gözünü kaçırırsa bana göre o gözünü kaçıran kişinin kalbinde fazla sevgi olmadığını hissetmektir.

0

ben aşık olduğum kadına gözle baktığımda beni sevdiğini, değer verdiğini, huzurlu olduğumu hissediyorum.

0

aşık olduğum kişinin gözlerine bakarken kendimi güvende, aşırı huzurlu, mutlu ve çok değerli hissediyorum.

0

asik.oldugun insanin gozlerine bakamiyorum utaniyorum.kalbim tikir tikir yerinde duramiyo ayaklarim kendi kendine muzikler yapiyor ziplayip duruyo cok farkli guzel bir duygu ask yasanmasi gerekir ama sonu hayirli biten bir ask istedim.hep husrani da var askin tabi o konulara hic girmeyelim insanin aklini basina getiren husranlr

0

bakmak gercekten zor olsa gerek ama baktigimda kendimi gormek isterdim.:)

0

yani aşık olduğum insan eşim olduğu için gözlerini bakabiliyorum aşık olduğumu hissediyorum başka ne hissetcem. ;)

1

aşık olduğum birinin gözlerine bakamayabilirim. aşk heyecan ve adrenalin. farketmesini istemem sanırım.

0

heyecan dan gözlerine bakamam herhalde ama mutlu olurdum