0

herhalde vicdanım sızlar hemen eve koşardım

0

yemeğimi tüpte hiç unutmadım fakat böyle bir şey başıma gelse bu olay sonlarına kadar sonlandıktan sonra bile 40 şey aklımdan geçer felaketler geçer yemek yaptığım zaman pişene kadar hep kontrolü altında kalırım altını kapatmadan da başka bir işlem yapmayı düşünmen dışarı çıkmak bir yere gitme koymak yatmak dinlenmek gibi bir şey yapmam sonuçları çok ağır alacağı olabilir bundan dolayı böyle bir şey denemedim tedbirli olmak her zaman en güzelidir tedbirli olmaya önemi gösteririm ilk önce önlemini alırım sonrasına dikkat ederim her zaman yemeğimi pişirirken evden dışarı çıkmayı ya da hemen gelirim bir şey olmaz gibi bir şey düşünmek doğru gelmiyor çok şükür hiç başıma gelmedi allah da kimsenin başına böyle bir şey getirmesin çünkü en büyük felaketler yaşatabilir o tarz bir durum

0

yemeğimi tüpte unuttum ve uyudum gece ağır bir yanık kokusuna uyandım kerevizler kömür olmuşlar arkadaşım fark edip kapatmış beni uyandırmamış bu yüzden 5 saniyelik bir panik yaşadım allah'tan yangın çıkmadı.

0

ben şu ana kadar hiç yemeğimi bırakıp unutmadım yani genellikle yemeğim kaynayana kadar bir ayağın mutfakta bir ayağımı içeride yemeğin kaynayınca tüpü kapatır öyle oturmaya da bir dışarı çıktığımda evdeki bütün fişleri çekip öyle giderim tepe bakarım kapalı mı açık mı her şey tam tamına kontrol eden geçmeden dışarı çıkmam yani şu ana kadar hayatımda bir kere olsun bile yemeğimi ocak'ta ya da tüpte unutmadım.

0

yemeyi tüpte unutsan galiba kafayı yerdim yani bunu unutacağını hiç zannetmiyorum çünkü yemeyi koyduğum zaman gidip gidip sürekli gidip gidip bakıyorum ya da yanından hiç ayrılmıyorum bu şekilde takıntılı biriyim ben unutacagımı zannetmiyorum unutsam unutmuş olsaydım gerçekten kafayı yerdim herhalde evı yakardım galiba yani ev yanardı çok zor bir durum gerçekten

0

ben bu konularda takıntılı bir insanım. acaba kapıyı kitledim mi veya ütüyü tüpte unuttum mu diye bir çok defa kontrol eden bir insanım. eğer yemeği tüpte unuttuğumu düşünürsem gider kontrol ederim. sonuçta bu sıkıntılı bir durum. evi veya birçok apartmanı ateşe verebilir. dikkat etmekte fayda var.

0

üzülürüm ama bir yemeksepeti yanan sorun değil ama etraf zarar görürse yangın gibi o dahada zor iş yemeğin yenisi yapılır ne yapalım

0

sonuçta burada ocak'ta aynı tipte aynı sonuçta ikisi de ateş veriyor neyse boş ver. yani ocak'ta ben yemeğimi falan unutsam bir şey olmaz canın sağ olsun der geçerim. eşim de aynı şekilde canın sağ olsun da bir daha yaparım eğer olmazsa dışarıdan yemek söylerim ama üzülürüm yani sonuçta emek harcamışım yemek yapmışsın ocakta unutmuşum bu bence biraz beni üzer gibime geliyor.

0

korkarım ve panik yaparım bir an önce eve gitmek isterim

1

yemeğimi tüpte unutamam, zira tüp kullanmayalı yıllar oluyor. 2004 yılından bu yana mutfakta doğal gazımız var.
sorunuzu ocakta bir şey unutsanız diye sorsaydınız buna verilebilecek cevabım,
hiç bir şey hissetmem, canıma bir şey gelmedikçe malıma gelsin umurumda olmaz.
ki; çocuklarıma da bunu derim, yeter ki canınız acımasın, yanmasın ne olursa olsun. bu ev yansa neden yaptın of oğlum falan asla demem. ben iyi misin derim. sana bir şey olmadı ya şükür derim.
kısacası; mala önem vermem. can önemlidir.

0

aç kalacağımı hissederim üzülürüm sanırım sonra mecbur yemek söylerim bir daha uğraşmam canım sıkıldığı için.

0

is isten gecmis artik ama yine de emeklerim icin uzulurdum.