0

faceden konuştuğum 1 kişi vardı o da yüz yüze gelemeden ayrıldık sonuç olarak hiç sevgilim olmadı zaten yeni nesile bakarsak hiç sevgili olunmaması daha iyi, bulacaksın ciddi evlilik düşüneni konuşup evleneceksin çıkma bana göre değil ciddi olan ailesini alır gelir ister evlenir sonuç olarak hiç sevgilim olmadı böylesi daha iyi

0

şimdi alfabetik sırayla gelelim ali aykut taner murat samir helim gokhan seydan selcuk baris azer savas emrah

0

benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı şimdilik bu tam var umarım ilkim ve sonum olur çünkü ben sevmiyorum öyle onune gelen herkesi ve boşuna sevgili olmaya gerek görmedim zaten bu zamana kadarda gel sevgili olalım diyen de olmadı.iyikide olmamış sevmem ben öyle sevmediğim insanlarla beraber olmayı. bu zamana kadar bekledim sevgilim olacak kişi evlendigim adam olsun duy insallahta öyle olur ilkim ve sonum olur.

1

benim şuan bir sevdiğim var. onunla bir ömür gitmek istiyorum inşallahta gideceğiz. 2 tane olmuştu ama şuan sevdiğim kadın var diğeri umrumda bile değil.

0

bu zamana kadar benim hayatımda ilk ve tek bir sevgilim, sevdiğim oldu o da şuan hayatımda. ve inşaallah hepte hayatımda olur.

0

1 veya 2 tane sevdigim oldu 30 40 tane flortum oldu 40 50 tane takildigim olmustur hale bakireyim :)

1

yani şimdi söyleyeceğim ama olmayacak ben bekarken çok çok fırlama bir insandım. 150 ' yi geçkin sevgilim olmuştur. yani ama iki uzun sürmedi bir hafta çünkü ben herkesten ayrılıyordum.. zaten ben kimseyi sevemiyorum anca öyle dalga geçiyordum tabii o zamanlar bekardım yani şimdiki aklım olsa yapmazdım zaten ben erkek gibi büyüdüğüm için bazen sevgilim bana diyordu ki ya diyor sanki ben erkek değilim sen erkek misin gibi diyordu ama ben sırf delikanlı bir kızım diye. mesela ben çok severlerdi, evlenme teklifi bile alıyordum ben çocukken ama istemiyordum ama eşimin bu zamana kadar 3 tane sevgilisi olmuş benim 150 tane ye geçkin oldu bazen düşünüyorum nasıl bir erkek diye normalde erkeklerin daha çok sevgilisi olur ama şimdiki aklım olsaydı asla kimseyle dalga geçmezdim çünkü ben onların günahına girdim onlar beni gerçekten sevdi ben sevemedim yani karşılık vermedim onlara hep bana beddua ettiler cahildim yani nereden bilebilirim. :))

1

bir tane sevgilim oldu. öncesi ve sonrası olmadı.

0

aslinda tam saymadim ama 14 iliski ve toplamda 3 veya 4 red ile ask hayatima devam etmekteyim :d daha dogrusu suan icin askida tutuyorum onunda zamani gelecektir elbet.:)

1

gerçekten değer verdiğim 3 kişi oldu. ikisi lise çağlarının hayalleriydi. üçüncü olan kalbimin sahibi oldu, eşim oldu.