0

benim gibi ben çok aşerdim özellikle erik ve tatlı gibi şeyleri çekerdi canım.

0

aşermek anne adayi kadinlarimizin her gordugu yiyecegi icecegi cani cekmesidir genelde mevsiminde olmayan meyveleri asermeleri babalari.ozellikle hayli zorlar butun gece şehri turlayan babalar mevcuttur bulunmasi imkansiz aylarda karpuz arayan baba ornekleri oldukca fazladir mesela :) ama yinede çok guzelnduygulardir butun hamile annelerimize ve babalarimiza evlatlarina saglikli sihhatli kavusmalarini diler yorumumuzu sonlandiririz

0

olabilir belki ama ikinci hamilelegim ben asermek kelimesini sevmiyorum can çekmesi olabilir . özellikle aserdin yemen lazım çocukta iz çıkar cümlesi beni deli ediyor . durumu olmayan napsin canı diyelim her gün başka bir meyve çekti çocuk full meyve izleriyle mi doğuyor . ama izinsiz birşey alıp yersen çocukta olabilir evet inanırım çünkü haram sayılıyor . onun dışında söylenenlere malesef inanmıyorum.

1

aşermek vücudun fazla arzu ettiği gıda olarak tanımlayabilirim. özellikle hamile kadınlarda olmakla birlikte olmayan insanlarda da fazla istekle ortaya çıkan bir durum.

0

yani aşerme var. çünkü ben hamile kaldığımda ilk karpuz istemişti canım, sonra yaprak dolması istemişti. yani ben olduğuna inanıyorum ama hamile olmasam da gene de canım bir şeyler istiyor benim bu bence normal bir şeydir.. insanların canı bir şey çekebilir buna da zaten aşerme deniliyor culda ablanın dediği gibi sadece hamilelerde olmuyor, herkes de olabilir normal bir şey yani. her aseren insanda hamile değildir zaten.

1

vardır, :) ille hamilelerde aşermez bu arada.. ben misal. bir haftadır katmer diye diye ölüyordum.
paraya da kıyamıyorum gidip bir yerde yesem bir dünya para, içimden vermek gelmiyor. evvelsi gün baktım internetten tarifine. dünde baklavalık yufkamı aldım, kaymağımı aldım, antep fıstığımı aldım ve evde eşimle yaptık, yedik. ohh mis.. harika oldu.
aşermelerim gitti en azından. :))