0

her zaman varlığından bahsediyorlar, gözü de kör diyorlar, her şeyi de affedermiş falan ama bilmiyorum, ben daha o duyguyu hiç yaşamadıım

0

aşk vardır tabikide onu gördüğünüzde kalbiniz farklı atar gözünüz farklı görür

0

aşk gerçekten vardır.yanlız çok ince bir nokta varki hoşlanmayı aşk sanan bir nesil var şuanda.o yüzden kimse sorulsa aşka inanmıyorum diyor.

0

aşk gerçekten yoktur, yani aşık olan insan yoktur. çok nadirdir hani bana göre aşk leyla ile mecnun, kerem ile aslı, ferhat ile şirin zamanında kaldı. çünkü aşk çok farklıdır bak ben bunu defalarca söylüyorum ama gene de karşıma hep aynı sorular çıkıyor mecbur cevap vermek zorundayım. ben de sonuçta burada herkesin amacı para kazanmak yani aşk ölmek demek ,onsuz yaşayamamak demek. sen o insandan ayrıldığında yani hayat sana boş gelir yaşarsın ama ölü gibi olursun yaşayan ölü derler sana onun için ben aşka inanmıyorum.

0

aşk gerçekten vardır ama daha kötü bir durum var ki o da insanların aşık olduğunu sanmasıdır. en kötü durum da budur. aşk insana huzur verir ancak bir yandan da insanı tüketir fark ettirmeden. kalp mutlu olduğunu zanneder ama beyin iflas etmenin eşiğine gelir. tabi bir de işin içine kaybetme korkusu girdiyse vay aşık olanın haline. en iyisi ve en mantıklı olanı aşktan uzak durmaktır. ancak şöyle de bir durum var insan hayatında birden fazla kez aşık olabilir ancak bedenen hiç bir şekilde faydası yoktur ve zararı çoktur. mantıklı olanı abartmadan sevmektedir.

0

aşk gerçekten var ama yaşamasını bilene. bundan 3 sene önce bu soruyu sorsaydın sana aşk yoktur derim ama ben yaşadığım ve acısını çektiğim için sana aşk gerçekten var diye bilirim. söyle düşünelim ayrılalı 1,5 sene olmuş ve ben hala onun için ağlıyorum. peki bu aşk değilse nedir ? acıklana bilir mi ? sanmıyorum çünkü bu gerçekten aşktır. aşk tamamen gerçektir fakat istediğin zaman, istediğin kişi ile aşk yaşamayı sen belirleyemezsin. gerçek aşk zaten sen bir şey yapmadan seni bulur.

0

bana kalırsa aşk var ama geçici bisey aşktan çok alışkanlığa inanıyorum ben aşk bi anlık bir yerden sonra bitiyor sadece alışkanlık kalıyor