0

bilinenin aksine arka sokaklar başlayalı 12 yıl oldu en uzun dizi henüz değil bir yılı daha var
beni affet dizisi 7 yıldır ekranda
kurtlar vadisi 13 yıl sürmüş ve ikinci sıradadır
1.sırada ise bölüm sayısı farkı ile önde ve 13 yıl ekranda kalan doksanli yıllarin son döneminde meşhur olmuş nitekim 2002de biten bizimkiler dir

0

hiç şüphesiz arka sokaklardır bu dizi yaklaşık 5 6 seneden beri süregelmektedir ama dizi de güzel bir dizi keyiflen seyredilmeketir konu içerikleri geniş bir dizidir geçen ki bir dizide rıza babanın torunu kaçırdılar adam silahlarını getirmezse öldüreceğini söylemiştir bu sırada rıza baba haksız olarak cezaevince yatmaktaydı zeynonunun babası çocuğun her yerde aramaktadır ama bulamıyor birtürlü istediği silahları veriyor adama ama adam çakallık yapıp kızı babasını vermiyor kızı da kötü adamın kardeşinin yanında saklıyordu bir süre kötü davrandı kıza ama sonra bir oldular o kötü adam öldür emrini vermesine rağmen öldürmüyor kızı abisinin adamlarını öldürüyor bir süre gizleniyor abisinden ama yakalanıyor bu sırada 155 polise çağrı düşüyor ve zeyno arıyor yerini tespit edip gittilerinde ise canlı bomba var içerde o kötü adamın oyunu polisler geliyor canlı bomba olduğunu anlıyor ve uzaktan sinsay kesici ile bombayı adam patlatamıyor ve zeyno ailesine kavuşuyor ama bu olaylar gelişirken zeynonun annesi intihar eylemine karışıyor bıçak ile bileklerini kesiyor... en sonki dizi çok güzeldi bu yüzden bu dizi uzun bir süre daha devam edicektir hiç şüphesiz devam etsinde teşekkürler

0

kurtlar vadisi bayagi uzun surdu heralde hic izlemedim bazilari kurtlar vadisinin delisiydi.
seksenlerde cok uzun surdu simdi tekrarini veriyolar bastan aliyorlar bittikce. ama hic bikmiyor insan izledikce. arka sokaklarda uzun surdu.

0

arka sokaklar olabilir. hüsnü komiser gencecikti adam yaşlandı dizi boyunca. zeliş küçücüktü kocaman bir kadın oldu. valla dizideki çoğu insan yaşlandı ama dizi hala devam ediyor. maşallahı var.

1

sanırım türk televizyon tarihinin en uzun süren dizisi olarak 1. sırada hafta içi her gün yayınlanan beni affet dizisi ardından da senelerdir bir türlü bitmeyen arka sokaklar dizisi geliyordur.

0

arka sokaklar.
kurtlar vadisi.
yemin
dizileri uzun bolum cekilmis dizilerdendir.