0

beni oldukça etkiler. aslında bu durum herkese göre değişebilir kimi insan için bu sıradadır bile çok düşünmez kolayca atlatabilir. bazı insanlar içinde çok daha zordur. benim içinde zor bir durum söz konusuydu. ilişkim biteli çok uzun yıllar oldu şu an birşey hissetmiyorum ne sevgi nede herhangi bir his. ancak o dönemler çok zor geçiyor bu durumu kabullenmeniz kendinize gelmeniz alışmanız gerçekten zaman alıyor. ben çok etkilenmiştim bir kaç yıl etkisinden kurtulamadım yani benim için kötü bir durumdu kendimi sorguladığım bir dönemdi, kendi içime kapandım farkında olmadan depresif bir ruh hali içine girmişim. tabi ben bunu daha sonradan fark ettim. inanılmaz derecede skaşn bir yapıya sahiptir ancak bir ölüden farkım yoktu o dönemler kendimi bırakmış gibiydim sadece nefes alan biriydim. ayrılıkta cısı kolay olmuyor gerçekten bazı şeyler için zaman gerekiyor kabullenmeniz alışmanız sindirmeniz gerekiyor. bunun içinde size en iyi gelen şeyde zaman olacaktır. bende zamanla atlatabildim içinde bulunduğum durumu. unutmaya çalıştım vazgeçmeye artık acı çekmek istemiyordum çünkü zamanla içim soğudu sevgi gibi duygular hissetmemeye başladım uzaklaştım. yani o dönem çok sıkıntılı bir vereydi benim için ancak kendimi dhaa sonra toparlayabildim benim için uzun bir zamandır. gerçekten sevdiğim zaman karşımdaki insana fazla değer veriyorum ve sonucunda çok üzülüyorum. bu durumu da sonuna kadar yaşıyorum yani çok uzun zama alabiliyor birine karşı duygularımın bitmesi bu duruma slılabilmek sindirebilmek. benim içinde öyle olmuştu kabullenmem zaman aldı ancak dha sonra iyileştim hayata tekrar döndüm ne de olsa hayat devam ediyor herşey geçiyor hiçbir şey eskisi gibi kalmıyor olduğu yerde durmuyor sizde değişiyorsunuz zamanla hissettiklerini de öyle. artık bireylere bir anlam yüklemez oluyorsunuz. gün geliyor hayata tekrar kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. geçmişe dönüp baktıkça da snaki hiç yaşamamış gibi hissediyorsunuz.

0

hayatta dert edicek o kadar fazla şey var ki ve malesef bu hayat çok ama çok kısa. o yüzden çok fazla dert etmezdim çünkü hayatımızda dert edinecek daha mühim şeyler var hepimiz ölücez gidicez sonrası meçhul o yüzden bize verilen bir süre var bu hayatta biz bu süreyi en iyi şekilde sonlandırmamız gerekiyor insan pskoloji çok önemli böle bir olay yaşadığında travma geçirebilirsin bunun sonucunda devam eden hayatında sorunlar olur ve zindan olur hayatın.

0

eskiden olsa baya etkilerdi. fakat ben hayatın anlamını bulalı da çok oldu. ölüm bile çok derinden sarsmıyor beni artık ayrılık ölümün yanında nedir ki. herşey olması gerektiği için olur. insanin bunca delirip dövunmesi hep kibirden. rabbimin kudreti karşısında insan nedir ki rabbimin yazdığı kadere isyan ederek kendine zulüm ediyor? hangi yolu seçersen seç ulaşacağın yeri çoktan alnina yazdılar. o yüzden kalpleri isitan da allah, soğutan da. giden de kaderden gitti kalan da. fazla yıpranmam o yüzden fazla da düşünmem üzerine. ahım varsa oraya bırakıp giderim ahımı da.