0

yani ben ülkemizin internet hızından hiç de memnun değilim.. çünkü benim bazen evimde internet falan çekmiyor hatta sinir krizi geçiyorum 50 kere müşteri hizmetlerini arıyor yok çalışma var ,yok şu var ,yok bu var deyip beni oyalıyorlar yani memnun değilim biraz daha geliştirmeleri lazım diye düşünüyorum.

0

esiiye nazaran daha iyi ki iyi olmak zorunda ama hala istenilen yerde degiliz.malesef daha cok gelismesi lazim 5 gb den dahada ustlere cikmasi sart

0

hayır ülkemizin internet hızından memnun değilim. çünkü ülkemizin kullandığı internet avrupa'nın en yavaş internetlerinden birisi konumunda. buna kotayı kaldırmayı çözüm yolu olarak gösterenlerin akıllarından şüphe duyarım. tam tersine internet hızlarını yükseltseler vatana ve millete daha hayırlı iş yapmış olurlardı.

0

kısmen ama bazen çok yavaş aşırı derecede. hatta uzun süre hata verdiği bile oluyor. bu da alt yapı yetersizliğinden falan oluyordur.

0

maalesef ki memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. hatta bazen internet yüzünden delirme noktasına geldiğim bile oluyor. bir gün delireceğimden korkuyorum bu yüzden.