0

bence çok guvenilir çünku bir internet sitesinden buldum bu siteyi internet sitesi dediğim youtube kanalı ismi parakanalı ydı yani çok sevindim bulunca siteyi gerçekten güvenilir olduğuna inanıyorum bu sitenin güvenirliğini şöyle ölçtüm sitede hile yapınca anlaşılıyor ve hemen hesap kapatılıyo gerçekten emek harcanmış bir site ve güvenli yani bunu youtubeyede yaznıca çıkacağınıda öne sürüyorrum bence gidip bakın tabi eğer emin olmadıysanız.

0

ben güveniyorum para ödeme eksikligi yok ve dağa güzel site bence ben site 2 ay oldu gireli hiç ödeme almadım ama bu hafta ödeme ali cam ve bu site soru sorarak ve soru cevaplayarak dağa fazla kazanabiliriz ben kendim uzun cevap yazarak dağa kazanıyorum mesala 2 kat kazanç olunca daha çok değerlendirme yapıyordum ve günde 2 tl kazanç sağlıyorum ve bu benim için dağa güzel olurdu hiç ödeme almadım ve inşallah para mi alicam ama 2 kat kazanç yine gelseydi sadece 3 tl kaldı artık para mi çekmeye sizde bu siteye güvenin.

0

evet güvenilir bir site. bende daha önce bir kaç kez ödeme aldım ve sitede oldukça memnunum. bu site ile bundan bir süre önce karşılaştım belki 1 ay olmuştur. çok güzel bir site ve ödemelerini zamanında yatırıyor önce kontrol ediliyor hesaplar daha sonra ödemeler gerçekleşiyor bence güvenilir ve güzel bir site kurucuları tebrik etmek lazım

0

bu siteye herkes güvenebilir. ben defalarca ödeme aldım. gerçekten çok güzel bir site. emeğimizle bu parayı kazanıyoruz sonuçta. hiç olmasa bir ihtiyacımıza destek oluyor buradaki kazancımız. elde ettiğimiz bilgi ve zaman değerlendirmesi de hediye oluyor bize. herkes bu siteye rahatlıkla güvenebilir.

0

ilk kez böyle bir uygulama görüyorum diğer uygulamalardan çok farklı ve güzele benziyor bir tavsiye üzerine denemeye başladım gayette eğlenceli bir uygulamaya benziyor eğer paralarımızı yatoirlarsa gayette başarılı bir çalışma olacağını düşünüyorum.bence değişik ve farklı birşey olmuş eğer ücrette veriyorsa gayet iyidir bazı uygulamalar çok fazla zaman harcattiriyor ve parayı vermiyorlar inşallah bu uygulama d yol değildir diye umuyorum eğer güzel devam ederse hep burada olurum hem öğrenirim hemde maddi açıdan bana kazanç sağlar.

0

henuz odeme almadim ama hakkinda hic olumsuz birsey duymadim

0

3 haftadır burdayım! iyi miktarda gelirler yaptım ve hepsini aldım. sayfa güvenilir bir sayfadır ve anlayışlı bir sayfa. güven konusunda bir sorunuz olmasın. fakat güvenemeyenler varsa giderler! herkese aynı acıklamayı yapmaktan yoruldum. anlayın artık sayfa güvenilir ve üyeleri ile ilgilenen basarılı bir site.

1

yok güvenilir değil desek ne olacak.. güvenilir desek ne olacak.. bu soruyla neyi öğrenmeyi amaçlıyorsunuz anlamadım.. adam sitenin sahibi banker değil ki, zamanında ülkemizdeki gibi kastelli örneği vardı.. insanları batırıp bir çoğu yurt dışına kaçmıştı.. paraları herkesin yanmıştı... buranın sahibi bizden almıyor bize veriyor.. ben iki kere aldım 25+35 lira olarak..

0

sapına kadar en son raddesine kadar güvenilir . şöyle söyleyeyim özelden sen bana mesaj at ben sana ödeme aldığına dair kanıt bile gösterebilirim güven problemi yaşamanıza asla gerek yok . ben çok memnunum çok hoş sohbet insanlar