0

maalesef evli olduğum için annem ve babamla yeteri kadar vakit geçiremiyorum. ama çok şükür eşimle her daim birlikte bir şeyler yapabiliyoruz. annem ve babam yaşadığım şehirde olmadıkları için onlara yeteri kadar zaman ayıramıyorum.

0

ailem ile yeteri kadar vakit geçiremiyorum çünkü genel olarak odamda vakit geçirmeyi seviyorum onlar genellikle salonda oluyorlar. orada televizyon seyrediyorlar veya vakit geçiriyorlar ben ise odama kapanıyrouk bilgisayarda veya kitap okuyarak vakit geçirdiğim için genellikle sofra da mutfakta karşılaşıyoruz veya ben salona arada yanlarına gidiyorum arada onlar odaya geliyorlar falan öyle kopuk bir durum. çünkü içeride sıkılıyorum odamda enazından vaktimi değerlendiriyorum bir şekilde ancak böyle yapınca da onlarla yeterince vakit geşiremiyormuşum gibi geliyor üzülüyorum arada yanlarına gidiyor ve eğlenmeye çalışıyorum böyle vakit geçiriyorum.

0

calismaktan kendi ailemize zaman ayiramiyoruz ki

1

işten kalan vaktimi genellikle aileme ve arkadaşlarıma ayırıyorum. olduğu kadar. gönül isterdi ki daha çok vakit geçirebilelim ama hayat şartları malum.

0

okulum yaşadığım şehirde değil bu nedenle de ailemden uzakta yurtta kalmak zorundayım ve bu yüzden de ailemle yeterince vakit geçiremiyoruz.

0

maalesef hayır sadece pazar günleri verimli bir şekilde zaman geçirebiliyoruz diğer günler herkesin işleri oluyor

0

hayır , ben birlikte vakit geçirmeyi sevmiyorum açıkcası. soğuk bir insan olduğum içi , tek başıma kaldığım zaman daha huzurlu rahat oluyorum. odamda oturmak bana her zaman daha cazip geliyor.