0

hiç arkadaşım yok ve evlenerek geldim. bu cevapların hiç biri uymadı .

0

bir şehirde yalnızsam ,o şehre neden gittiğimde önemli ,eğer çalışmaya gittiysem işime gücüme bakarım. iş saatleri dışında ailemi arar ,yakınlarımı arar onlarla sohbet ederim.zaten biraz zaman geçince insan gittiği yerde de yeni arkadaşlar bulur.gittiğim yerin gezilecek yerlerine giderek vakit geçiririm

0

boyle bir durum ile ancak is icin veya ogrencilik durumunda karsilasirsiniz.
peki ne yapabilirsiniz bunlara bakalim.
is veya okul cevreniz den arkadaslar edinmeye gayret edin,herkes ile iyi anlasmaya kendinizi sevdirmeye calisin.komsulariniza ikramda bulunabilirsiniz veya samimiyet duzeyinizi arttirirsaniz misafir olarak gelip gidebilirsiniz.
veya bunlarida yapmayim derseniz,okul ya da isten arta kalan zamaniniz da,bir cafeye gidin zaman gecirin yada bir ps3-4 salonuna gidip zaman gecirin,cevrede ki esnaf ile aranizi iyi tutmaniz da fayda var.

0

ya bir şeyini de yanlış anla yapabilirsin o şehrin önce doğal güzelliklerini gezersin örf ve adetlerini öğrenirsin gidersin esnafıyla çarşısıyla evinin yakındaki insanlarla haşır neşir sohbet kurmaya çalışırsın eğer evinde bahçenin varsa çit çevirme sen o bahçede uğraşırsın meyve sebze kersin hacer ormanı var genişse gidersin ormanda gezersin faydalı şifalı bitkiler bulmaya çalışırsın kitap okursun müzik dinlersin tabii uyumazsın da olmaz

0

ben ailemden, akrabalarımdan hatta tek bir tanıdığım olmadan 5 sene bir yerde yaşadım. vaktimi arkadaşlarımla geçiriyordum. iyi arkadaşlıklar kurdum ayrıca iş de bulup çalışabilirsin. böylece can sıkıntın da olmaz.

0

uyuyarak
tandıkları arayarak
gezerek
yiyerek
izleyerek