0

köfteyi severim tabi. şöyle bol soğanlı mis gibi.

0

ben köfteyi çok seviyorum. önceden köfteci de çalıştım ve mükemmel şekilde ustam yapıyor yiyorduk.

0

köfteyi çok severim. genelde bizim evde kendi yaptığımız köfteleri yiyorum. ve tadı gerçekten çok güzel oluyor. yanında patates kızartması ile süper oluyor.

0

kırmızı et sağlığımız için çok önemlidir.tüketilmesi gerekilen besinlerden biridir.sağlığım için de kırmızı eti tüketmeye özen gösteriyorum.tabii fiyatların artması nedeniyle sık sık yiyemiyoruz.

0

yani her yerin köftesi yiyemem ama özellikle kendi yaptığım köfteyi de, annemi yaptığı köfteyi çok seviyorum ha bir de benim anneannem var. gerçekten de on numara köfte yapıyor geçen sene mangal yaptığında bir köfte yapmıştı tadı damağımda kaldı hala da tadını unutamıyorum yani ama diğer türlü dışarıda yemeyi sevmiyorum mesela kuşadası bir yer var. köftesi mesela güzel çöp şiş orada köfte yapıyor onu da gerçekten tadı hoş ve sade et de yapıyorlar için hiçbir şey koymadan lezzetli yani bir dediğim gibi böyle bu şekil köfte seviyorum ve yiyorum önüne gelen her köfte yiyemem. birde köfteci yusuf'u unuttum onunda köftesi hoşuma gidiyor.

0

kofte sevilmez mi yaa bazilari kokorec der simdi ama.bence kesinlikle kofte deniz havasinda aksamlari oturup kofte sonra cay sigara offf degme keyfe

1

köftenin her çeşidini çok severim. sevmeyenin var olduğunu da hiç düşünmüyorum herkes sever.
ben evimde her çeşidini yaparım. şimdi aklıma getirdiniz epeydir yapmamıştım. kadınbudu köfte misal, içli köfte, terbiyeli köfte, izgara köfte.. offf. yanına da patates kızartması (terbiyeli köfte hariç) bence en güzel lezzetlerdir.
yılbaşı için oğullarım ve kızım geldiğinde onlarda çok severler kadınbudu köfteyi yapmam lazım.