0

aslında benim durumuma sevmemek denemez öğrenci olduğum sürekli tavuk dürüm yemek zorunda kalabiliyoruz buda bir zaman sonra insana bıkkınlık hissi veriyor. makarna da aynı durum için geçerli.

0

ben severim ama sık yiyince pek hoşuma gitmez.

0

ben asla tavuk döner yemem.en son ne zaman yediğimi bile unuttum o derece yani.kokusundan rahatsız oluyorum tavuğun ve dönerini de yemiyorum.tavuk döner yemiyorum diye bir eksiklik hissetmiyorum ve böyle çok rahatım.

0

ben tavuk döneri çok seviyorum. böyle acılı turşu biber ile çok güzel oluyor. ama şu aralar döner yemiyorum.

0

tavuk döneri çok seviyorum gerçekten. üstüne bol bol ketçap ve mayonez sıkarak yiyorum. o zaman tadı ayrı bir güzel oluyor. ama tabi bunun yanında içinden çıkan bazı şeyler midemi de bulandırmıyor değil. o yüzden çok fazla yemiyorum artık.

0

ben eskiden gerçekten de tavuk döneri çok yerdim ama bu aralar bazı insanlar tavuğun derisi ile beraber yaptığı için tiksiniyorum onun için artık sevmiyorum tavuk döneri ama mesela dışarıya çıktığımda tavuk döner yerine et döner yemeği daha çok tercih ediyorum.

1

herkes sever diye düşünüyorum ama her yerde kesinlikle yemem. zira görüyoruz adam 5 liraya tavuk döner ve ayran satıyor. içinde şimdi onun nasıl tavuk var ya da o tavuk parçaları kaç gram konuluyor. çoğu ekmek ve patates, yeşillik dolduruyor.
canımız istediğinde tek yer vardır bildiğimiz en az 25 senedir var olan firma lezzet döner diye, oradan alırız. artık tanıdık olduk, çocuklarım 4-5 yaşlarındaydı onlara alırdım. şimdi düşünün büyük oğlumun 31 yaşında olduğunu. güvenilir ve temiz firmadır. tanıdıklarından bizi görünce de özel yaparlar içine fazla fazla tavuk eti konulur. :)

0

ben çok seviyorum. yanında turşu ve ayran ile hele de bayılarak yiyorum.

0

tavuk döneri sevmeyen gerçekten ağzının tadını bilmiyor demektir. çok severim. fakat sürekli tüketmem. çünkü biraz yağlı olduğu için kilo yapıyor. ama ara sıra alır tüketirim.