1

ya ben dönerin her türlüsünü severim ve büyük bir keyifle yerim kardeşim. hele de için de ketçap, mayonez ve soğan olursa yeme de yanın da yat hani. şuan canım çok döner çekti. olsa da yesek:)karnım açıktı.

0

yaşadığım son 4-5 seney abkacak olursak aslında bu zmana diliminde et dönerin tadını unutmuş olup tavuk dönerin nasıl farklı tadlarla ağzıma geldğini konuşabiliriz ziraa şu an yediğim tavuk dönerlerde bile artık tavuk tadı almamaya başladım bir gün birgün gelecek ki dostlar o öldürmek üzere yetiştirdiğimiz tavuklar ayaklanacak ve tüm insalık adına bu olaydan pişmanlık duyulacak

0

ben küçükken bizim evimiz köyde olduğu için koyunlarımız olurdu onlara bakardık. o zamanlar kırmızı et ucuzdu, sürekli yerdik. bu yüzden ben et döner daha çok seviyorum çünkü kırmızı et çok severim. küçüklüğümden edindiğim bişeydir.

0

ben dönerde daha çok tavuğu seviyorum. eti genelde kebap olarak yemeyi tercih ediyorum. ama artık günümüzde dışarıda et yemek pek güvenli değil. çünkü birçok farklı hayvanın eti piyasaya karışmış bir durumda. insanlar bazen ne eti olduğunu bilmeden yiyebiliyorlar. o yüzden bilmediğim mekanlardaki etlere pek güvenmediğim için dışarıda çok fazla et tüketmi yorum. genellikle de dışarıda tavuk döner yerim.

0

et doneri tabiki daha çok seviyorum.ama herzman alamadığımız için tavuk donere talim ediyoruz yapcak birşey yok.

0

et döner pahalı yiyecek olduğu için onu sevmek yetmiyor. maalesef mecbur tavuk döner yiyorum.

0

tavuk döneri daha çok seviyorum. etin daha çok adana kebabı halini seviyorum .

0

bekarken tavuk döner yemeği daha çok severdim. gerçi et doneri de seviyordum ama en çok tavuk döner yerdim. evlendikten sonra tavuk döner yemeği bıraktım ,hep et döner yemiş şimdi bilmiyorum bir anda tiksindim yani tavuk dönerden ondan dolayı tercihim her zaman et döner'dir. yani et döner benim vazgeçilmezim artık diyebilirim.

0

tabiki et döneri daha çok seviyorum, ancak ince ve güzel kesilmiş olmalı

0

et döner gerçekten berbat ötesi bir şey. bu zamana kadar bir kere yedim ve gerçekten hiç sevmediğimi söyleyebilirim. ama tavuk döneri oldukça çok severim ve özellikle de tavuk şiş daha lezzetli geliyor bana.

0

et döneri daha cok seviyorum. tavuk yemiyorum hic. sevmiyorum yani. orta son sinifta mangal yapmistik tavuktan zehirlenmistim. ondan sonra tavuk yiyemez oldum huylaniyorum gorunce midem kalkiyor. et doner yerim et iskender zurnasi olacak oh yanindada aci tursu bide kola tadindan yenmez..