0

a sosyal olmak sadece internetye degil normal ceveemizde de sohbeti eglenmeyi seven biri olmak her isten yeterince anlamak her seyden biraz bilmek cok bilmeyin com bilince dayak yiyebilirsiniz benim gibi ters bi adama denk gelirsiniz allah korusun

0

asosyal olmak kendini dışarda hayata karşı kapatmak anlamına gelir. iletişime geçmemek demektir. sosyal olmak demekse aktif bir hayat ve kaliteli zaman geçirmek anlamına gelir. bu kişiler sinemaya gider, kulüplere üye olurlar, spor yaparlar. gönülşü kuruluşlarda yer alırlar.

0

sosyal olmak demek aktif olmak, enerjik, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seven plan ve programlar yapan ve bunları uygulayan, bir arada olmayı seven, yalnız kalmayı sevmeyen, bağımsız ve eğlenceli olan, olaylara karşı kendini kapatmayan açık açık işler yapan, hareketli bir hayatı olan insanlara genelde sosyal insanlar denmektedir. son zamanlarda çok duyduğumuz asosyal lafı ise dünya yansa umrunda olmayan her şeyi kendi içinde yaşayan birileriyle bir şeyler yaşamayı sevmeyen, tek takılan, eğlenmeyi ve dışarı çıkmayı sevmeyen, kalabalıktan çabuk sıkılan, her an her şeyden sıkılan, kalabalığı sevmeyen, aman boş ver deyip toplumsal olaylar ve durumları pek takmayan bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen kişiler genelde asosyal diye tanımlanmaktadır.

0

sosyal olmak insanlarla iyi ilişkiler içinde olmak demektir.paylaşımcı olmak kültürlü olmak.asosyal sosyal olmayan kişilere denir.