0

yani aşk denilince aklıma aşkı için ölen kerem ile aslı ,ferhat ile şirin ,leyla ile mecnun geliyor. yani bunlar öldükten sonra aşkta öldü. yani aşk diye birşey yok ve insanlar aşk yasiyamiyor ,çünkü gerçekten aşık olan insan yok yani anliyacagin. herkesin ağzında iki kelime seni seviyorum ama lafta seviyorlar yani herkesi sevebilirsin. aşk çok farklıdır herkese aşık olunmaz ama insanlar aşığım dediği insanı unutuyor yani buda aşk olmamış sadece alışkanlık veya hoşlanma oluyor.

0

aşk sevdiğimiz insanı karşımızda gördüğümüzde heyecanlanmamızdır onun için canımızdan bile vazgeçmemizdir. ailemizi arkamıza almamızdır. bunların hepsi aşkın içine giriyor yani. gerçekten aşık olmak çok zor bir şey arkadaşlar hele de kavuşamazsanız daha daha zor onun acısı gerçekten de insanı bitiriyor. yani ben de aşık oldum zamanında çok çektim ayrıldım unutamadım hala yeni yeni kendime geliyorum. ama aşık olup da kavuşursanız eger aşk gerçekten çok güzel bir şey çünkü ben kendi aşkıma karşılık verilmesini gerçekten de çok isterdim.

0

aşk yeniden duyulan sevgi ve saygı içine gelen yaradan olurum seni yaradan allah'a en büyük aşk ona duyduğu duyduğu aşk aşk sadece allah'a karşı değil allah'ın bağlanmak sevgisine mazhar olmaktır kullanılması koyar adama aşık olur

1

aşk kavramı kişiden kişiye değişiklik gösteren ve subjektif olarak yorumlanabilecek bir kavramdır. bana göre aşk kavramı bir kişiyi karşılıksız ve koşulsuz sevmekten geçer. ben asla aşktan gözü dönen bir insan olmadım mesela. her zaman mantıklı düşünmeye çalıştım. sevdiğim insanı anlamaya özen gösterdim.ama bazı insanların aşktan anladığı şey gerçekten çok farklı. birbirlerine hayatı resmen zindan ediyorlar.baskı ve zorbalıkla aşık oldukları kişinin hayatlarında kalabilecekleri zannedip saçma sapan hareketler yapıyorlar. çok fazla kısıtlayıcı oldukları içinde kısa süre aşık oldukları kişiyi kaybediyorlar. aşk demek güven demek , sevgi demek, emek ve fedakarlık demektir bana göre.

0

aşk kavramı deyince aslında aklımıza direkmen sevgi geldiğini söylemek isterim. çünkü görebiliyoruz ki çevremizdeki kişilerin çoğunun aşk yaşadıklarını görüyoruz. ama bence aşk diye hiçbir şey olmadığını düşünüyorum. aşkı hiçbir zaman yaşayamazsınız ve hiçbir şekilde de oynayamazsınız. hep bu yüzden sadece hoşlantı sırasında aşk diye bir kavram çıkmıştır. bunun aslında doğru bir şey değildir. aşk kavramı aslında sevgi anlamına geliyor. sevgiyi ne kadar çok hissederseniz aslında o kadar da karşınızdaki kişiye bağlanmış oluyorsunuz. ama bazı kişilerin hala günümüzde aşk diye bir kavramı devam ettiriyorlar. bunun pek fazla mantıklı bir şey olmadığını biliyoruz. bu yüzden aşk denen kavramın tamamen hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor. sadece kendimizi sevgiye vermemiz yeterlidir.