0

bir aralar survivor izliyordum onu bıraktım. şuan ben bilmem eşim bilir izliyorum ama ikiside güzel sonuçta farklı kompset

0

ben bilmem eşim bilir aslı program bana oldukça keyifli geliyor. survivor biraz daha heyecanlı fakat genelde tarışmalar ve gerginlikler had safhada olduğu için izlerken artık pek keyif almıyorum. ben bilmem eşim bilir özellikle ilker ayrık'ın yorumu ile daha keyifli hale geliyor. yarışma esnasında çiftlerin tatlı atışmaları da programı daha izlenebilir hale getiriyor. tabii ilker beyin muazzam esprilerini de unutmamak gerekir.

0

ben bilmem eşim bilir daha önce izlemiş en fazla 1 veya 2 kere izlemişimdir.ancak sörvayvırı her sezon izlemeye çalışırım. özellikle survivor all star'ı hiç kaçırmadan izledim.bana göre kesinlikle survivor daha çok izlenen ve reyting rekorları kıran bir programdır diye düşünüyorum. o yüzden çoğunlukla kullanıcıların bu soruya cevabı kesinlikle survivor olacaktır.

0

yani bana göre ikisi de güzel ama tabii ki de survivor daha güzel ve oyunları falan da zor zaten ben survivor yarışmasını çok başarılı buluyorum. yani dizilerimin olmadığı gün sadece seyrediyorum ama dizilerinin olduğu gün asla hiçbir şekilde seyretmem mesela şahsen örnek verecek olursak. çukur dizisinde çukur varken survivor izlemem zaten survivor ne zaman başlayacak tam olarak bilmiyorum ama yunanlılarla, türklerin yarışacağını duydum. bence bu sene eğer öyle bir şey olacaksa bu sene survivor çok güzel olacak gibime geliyor.

0

bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişiklik gösterir.bu izlenen programdan ne beklediğimize vede programı izlerken keyif alıp almadığımızla alakalı bir durum.ben şahsen survivor programını izlerken daha fazla zevk alıyorum.