0

yazın baklava da yerim dondurma da.ancak benim tercihim yazın genelde daha hafif olsun diye dondurma oluyor.hepsinden yerim.hem paketli hem külahta hem bardakta.

0

tabiki yiyorum.yazin asil güzelligi ilk olarak dondurmadir.her türden olan donruma insanin içini serinletir hemde güzel tat verir.ayrica baklavada hani asla secim çok yapmam tabiki besin degeri yuksektir.bazen dondurma ile beraberde yerim yemeyen varsa deniyebilir ben son derece keyif alıyorum.

0

yazın ikisi süper gidiyor. iftardan sonra bir baklava bir dondurma bunlara asla hayır diyemem yerim. bu ikisine asla hayır diyemem. soguk havalar da dondurma yiyemem, çünkü hasta olurum. bir antepli olarak baklava süper oluyor.

0

yazın en çok sevdiğim şeylerden biridir dondurma. onu yazın yerim ama. baklavayı ne zaman olursa olsun yerim. benim için hiç farketmez.

0

benim yazım kışım yok canım ne zaman isterse o zaman yerim.

0

yazın hazır dondurma yemiyorum . güvendiğim yerlerin pastahanenin kendi yaptığı dondurmayı severim ama baklavanın her türlüsünü severek yiyiyoruz.

0

yani baklava yemenin yazı kışı olmaz, yazında baklava yiyebilirsin, kışında baklava yiyebilirsin. tabi ki de yazın dondurma yiyoruz . sonuçta ferahlamak istiyorum. mesela ben daha yaz gelmeden bile dondurma hemen alırım genellikle ben magnum çok seviyorum her seferinde magnum yemeyi tercih ediyorum. hem daha güzel hem de beni hasta etmiyor... ama diğer dondurmalar gerçekten ben çok hasta ediyor pahalı olmasına rağmen magnum tercih ederim ve eminim ki yazın dondurma yiyen de çoktur sevilen bir şey yani.

0

evet havaların serin olması sebebiyle galiba kışın daha güzel oluyor baklava dondurma. yazın yakıyor baklava ama. dondurmasız gitmiyor.

0

yaz kış hem baklava hem dondurma tuketirim bir tatlı sever olarak :)
mevsim farketmez benim için.