0

evet bal ile tereyağını iyice birbirine karıştırarak ve bal ve tereyağı iyice birbirine girdiğinde kahvaltıda sıcak ekmekle birlikte yemeyi çok severim. ama genelde annem fırında çörek yaptığında tereyağını içinde sürerek çöreği yağlayarak yemekte çok güzel oluyor.

0

kahvaltıda tereyağı pek fazla sevmem ya o değilde daha çok kaymak oluyor ya yağdan önceki hali. onunla bal yemesini çok seviyorum. özellikle de annem kaymak yoğurduyla bal koyunca sofraya çok güzel oluyor.

0

evet tereyağı yiyorum ve çok seviyorum üstelik doğal tereyağ yiyorum komşumuzdan alıyoruz biz onu onlar hayvancılıkla uğraştıkları için tereyağı yapıyorlar özellikle de reçelle ya da pekmezle çok iyi gidiyor tereyağ arkadaşlar ben bayılıyorum yani çok faydalı sizde yiyin bence..

0

kahvaltıda yemiyorum ama tost yaptığımda üstüne biraz tereyağ sürerim lezzetli ve yumuşak oluyor, ballı tereyağlı ekmek de güzel oluyor. yumurta ya da omlet yaptığımda da yağ yerine tereyağ kullanıyorum ayrı bir lezzeti oluyor. tereyağının kalitelisini bulmak önemli piyasadaki çoğu tereyağın ne olduğu belli değil.