0

türkçe dublajlı ise izlerim. yabancı ise izlemem.

0

ben genelde türk filmleri izlerim. yabancı dizi izlersem korku olmalı.

0

genellikle ben korku filmlerinde yabancı filmleri izlemeyi tercih ediyorum.çünkü artık türk korku filmlerindeki amaçların felan hep aynı olduğunu düşünüyorum bende mecburen artık bu yabancı filmlerin nasıl bir amacının olduğunu felan araştırıyorum ona göre karar verip filmimi izliyorum değerlendiriyorum.

1

yabancı dizileri şu an karşımda eşim izliyor. evimizde digitürk var ve eşim buranın dizi max paketine ye olduğumuzdan sezonluk amerika ile aynı anda yayınlanan dizileri alt yazılı olarak seyrediyor. seyredemediğini de kayıt ediyor, sonra seyrediyor.

0

nedenini bilmiyorum ama genellikle yabancı dizi seyretmeyi sevmiyorum ama bir tane dizi seyrettim ya dizi demeyelim de film diyelim çünkü dizi farklı film farklı mesela küçük adam diye bir film vardı. gerçekten de çok güzel normalde yabancı filmlerde hiç aram yoktur veya dizilerle sadece bir izlediğim hint dizileri var. yabancı olarak ama hint dizilerini hiçbir zaman kaçırma bir gerçekten de çok seviyorum hint dizilerini yani güzel oynuyorlar güzel oyuncular var mesela izlerken hoşuma gidiyor. mesela sabah onu izlemek için erken kalkarım bir de saat 4'te başlıyor izlerim mutlaka bu zamana kadar oynayan dizilerin hepsini izlemişimdir.. ama diğer türlü böyle diğer yabancı dizilerin falan izlemiyorum. hoşuma gitmiyor yani mesela jackie chan onun filmleri gerçekten çok güzel oluyor onu izliyordum hani vazgeçilmezim giyebilirim zaten ben aksiyon ve kavgalı filmleri daha çok seviyorum daha çok tercih ediyorum ama bu aralar evlendikten sonra hiç izlemiyorum artık şu anda hint dizilerini odaklanmıştım tabii ondan da eşim şikayetçi ama yapacak bir şey yok. yani o yabancı filmlerini bağlan dizilerini falan çok izler ben de hint dizilerini falan çok istiyorum.

0

yabancı dizileri genel olarak izlemeyi tercih ederim. çünkü türk dizilerine baktığımız zaman genel olarak hep aynı konu üzerinden gittiği için gerçekten bir yerden sonra sıktığını düşünüyorum ve izlemeyi de tercih etmiyorum. yabancı dizilere baktığımız zaman gerçekten daha çok gerçekçi olduğunu ve daha heyecanlı geçtiğini söyleyebilirim. yabancı dizilerde oynayan oyuncular genellikle daha profesyonel ve gerçekten olağanüstü performanslar sergileyerek kadroda yer aldıklarını düşünüyorum. türk dizilerine baktığımız zaman gerçekten de hep aynı senaryolar be bana yapmacık geliyor açıkçası oynadıkları oyunlar. bu yüzden biraz daha yabancı dizilere doğru yöneldiğimi tercih ettiğimi söylemek isterim. özellikle en çok sevdiğim dizilerden biri de the walking dead dizisi gerçekten çok beğendiğim ve sezonlarını hiçbir şekilde kaçırmadın bir diziydi. gerçekten çok gerçekçi bir dizi olduğunu ve bütün bölümlerini heyecanla tekrardan izlediğimi sizlere söylemek isterim. tabii ki türk dizilerinin hepsi de kötü demek istemem ama gerçekten çok yapmacık olduğunu görebilmekteyiz. bu yüzden de bazı türk dizilerinin gerçekten kaliteli olduğunu söylemek isterim ama bazıları da gerçekten o kadar kaliteli bir gezi olmadığını düşünüyorum açıkçası. biraz daha farklı konulara girmeleri gerektiğini düşünüyorum ve daha da izleyiciyi kendilerine tamamen çekmeleri gerektiğini düşünüyorum. eğer bunu başarırlarsa gerçekten dizinin tutulabileceğini ve gerçekten de daha iyi yerlere gelebileceğini tahmin ediyorum. inşallah ilerleyen zamanlarda türk dizilerinde yabancı diziler gibi olur ve gerçekten izleyici kitlesi tamamen ekran başında kalır diye düşünüyorum.