0

kumar bahis oynamak en büyük yaptığım hatalardan biridir.

0

sevdiğim insanı sırf babası memur damat istiyor diye 3 yılımı bir saçmalık uğruna feda etmem sonuç ne mi oldu tabiki aldatıldım :d

0

sevdiğim insanlara gözü kapalı güvenmek ve her defasında yanılmam güven en büyük hatadır biri birşey yapar onun yüzünden acısını güvendiğimiz için biz çekeriz aslında insan gölgesine bile güvenmemeli... yaralanmamak için.

0

yani hayatımda belkim çok hatalar yapmışımdir ama en büyük hatam akrabalarımı güvenmek oldu. özellikle teyzeme çok güvendim aramızda 1 yaş vardır kendisiyle yani onu ben defalarca affettim beni arkamdan vurmasına rağmen yani zarar vermesine rağmen bence en büyük hatam onu affetmek oldu. şu an konuşuyorum ama her zaman ona kinim var ya fazla uzatmaya gerek yok ama herkesin de hatası vardır, hatasız kul olmaz. yani önemli olan insan yanlış yapmasin.

0

hata yapmaktan cok korkan bir insanim.
bu kalp kirmaktan tutunda,bi miktar para kaybetmeye kadar gider..
hata yapmamak icin elimden geleni yapiyorum.

0

hayatımda yapmış olduğum en büyük hata sigaraya başlamak oldu. 15 yaşımda özenti edıp başladım .30 yaşındayım. şuan tam bir sigara bağımlısıyım. bırakmak için birçok yol denedim. nafile tekrar başladım. o boşluk, nikotin isteğini bir türlü yenemedim. ilk başlarken 1 taneden birşey olmaz.ben sürekli içmem diye başlıyorsunuz. tabi durum oyle olmuyor. ictikce canınız istiyor ve nikotin yavaş yavaş vücudunuza yerleşiyor. biliyorumki sigara yüzünden ileride çok ciddi hastalıklar gecirecem. söylecek şuan hiç bir şey bulamıyorum. sedece rabbim yardımcım olsun diyebilirim.

0

hayatimda keske yapmasaydim dedigim oyle buyuk bir hatam yok yaptigim hatalarla öğreniyor ve gelişiyorum.

0

saçma sapan, sevmediğim bir insanla bir süre nişanlı kaldım.
bu bence en büyük hatam idi.
hadi çok aşkından ölsem neyse de...

0

insanın hayatında birçok yaptığı hata vardır.