0

ben dün ilk saatlarde yarışma başladığında ilk 10 içerisindeyim ve bir anda son sıralara ve şu an liste dışında kaldım, aksam evde bilgisayardan yazdım ama yetişemedim ve oluruna bıraktım ve listeye baktığımda alperen isimli kişi kazançta uçmuştu , hayret ettim ne kadar hızlı yazıyor, demekki kopyala yapıştır yapmış ve site bamlamış , adil davrandığı için siteye tesekkürler ederiz.

0

tabikide kopyala yapıştırdan banlandı haketmişti saten bir soruya 2 tane bol yazılı cevaplar atıyordu bu cevaplarda öyle normal değil yani kopya oldukları çok belliydi ben diyordum acaba ne zaman banlanıcak felan banlanmış hemen.

2

kopya içerik üreten kullanıcıyı banlama kararımız yeni değil. sorumani.com ilk günden beri en özen gösterdiği konulardan biri budur. sitenin her noktasında kopya içerik üretmenin yasak olduğunu belirtmiş bulunmaktayız. bu sebeple kopya içerik üreten kullanıcılar banlanmıştır.

0

sorumani. com sitesinin adminleri bu konuda bir önlem almışlar. kopya içerik üreten yazarları banlamışlar. ben de birkaç kişinin profiline girdim bu yazar kopya içerik ürettiği için banlandı falan filan yazıyordu profillerinde.galiba bu arkadaş da onlardan biri.

-1

yarışmada alperen 70’e ne olduğunu söyliyim kardeşim ben sana kopya çekme herhalde ya da internet sitelerinde kilerin aynısını yapıştırdı kopyala yapıştır yapmaya çalıştığı için banla nde ve yarışmadan atılmak zorunda kaldı sorayım hani ekibi soruma niye gibi olaya el attı yarışmada böyle çok hızlı ilerleyen insanların hesaplarını banladı kopya çektikleri için yani herhalde o arkadaştan kopya çektiği için bağlanmış olabilir tam bilmiyorum ama yani yinede ben kopya çektiğinden dolayı banlandığını düşünüyorum

1

sanirim sorumani onu kopya icerikten engellemis olsa gerek.