0

güzel bir soru, bir yerde bir cüzdan para bulsam en yakın belediye, polis yada jandarma karakoluna bilgi veririm ve para kaybeden kişiye parayı ulaştırmak için elimden geleni yaparım.

0

doğruyu söylemek gerekirse kimsenin 1 kuruşuna bile göz dikmedim çalıştığım yerd3 müdürüm ve ordada çok kez çanta dolusu para unutuldu 1 kuruşuna dokunmam ya polise giderim yada onu bulmak için elimden geleni yaparım .

0

ilk baş eğer dükkanların olduğu bi yerde bulursam etraf dükkanların kameralarına bakmak isterim orada düşüreni bulabilirsek resmini alıp polise giderim onalar bulur zaten kimin düşürdüğünü

0

yani giderim polise veririm herhalde daha ne yapacam. sonuçta o paradan bana hayır gelmez olmadı düşüren insanı bulmaya çalışırım eğer bulamazsan da en güzeli bence polise gitmek. sonuçta o parayı ben de düşürülmüş olabilirdim veya ameliyat parası olabilir veya ne bileyim ilaç parası olabilir ondan dolayı verirdim yani sonuçta günahtır.. kul hakkı yemiş olurum eğer götürüp vermezsem.

0

bulunduğum bölgeden sosyal medyadan t.c. kimlik fotoğrafını cekip,bu kişinin cüzdanı yere düşmüştür,gelip almasını yazıp grup sayfalarında paylaşırim.

0

doğruyu konuşmak gerekirse ihtiyacım varsa mecbur harcardım ama bir kısmını ihtiyaç sahibine verirdim geri kalana ihtiyacımı görürdüm, sahibini bulmaya yada polise verirdim düşüncesi aklıma yatmıyor benim kısmetim der yerdim benim düşüncem budur. yanlış olabilir ama çalmadım yani bulduysam yerim bana göre olması gereken budur...

0

emiyet amirligine birakirim buldugum cuzdani

0

hiç paraya dokunmam karakola götürürüm onlar sahibini bulur zaten

0

hiç ellemem.
sahibini aramaya uğraşacak vaktim yoktur büyük ihtimalle.
o yüzden görmedim satarım.

0

herhalde hiç düşünmeden direk belediyeye giderdim ve anons yaptırırdım.o kişiyi bulmak için uğraşırdım.sonuçta belki de yaşlı birinin emekli maaşı,çocuğu hasta olan bir kişinin ameliyat parası olabilir o yüzden de ilk işim o kişiyi bulmak ve anons ettirmek olurdu belediyeden .

0

önce sahibini bulmaya çalışırım etrafda gezinirim bulamasam sosyal medyadan adamın kimliğini koyub ararım gene bulamasam parayı harcarım 1ay sonra

0

once sahibini bulmaya calisirim,eger sahibi yok ise cuzdani kolluk kuvvetlerine teslim ederim.