0

ders çalış okulunu oku hep bu tarz basihatler duydum. hatta bigün lise okuduğum zamanlar okulda öğrencilere doldurmaları için form verildi. formun açıklama bölümünde hayattan beklentilerimizi yazmamız istenmişti. bende o bölüme yaşamak istemiyorum yazmıştım. sonra rehber öğretmeni beni odasına çağırdı böyle böyle yazmışsın neden diye sordu. bende evet yaşamak istemiyorum dedim ve kadın bana bunun karşılığında ders çalış ders dedi ve beni gönderdi. böyle bi konuda bile ders çalış diye basihat edildi bana. tabi ki ben çalışmadım.:)

0

kendi ayaklarının üstüne durmak icin illâ ki okumak gerek. kendini geliştir büyük sözü dinle.. hayatında kimseye ilk görüşte güvenme.. yanlış insanlarla arkadaşlık kurma..

0

anne olunca anlarsin
elin çocuğu büyüdükçe akillanir bizimki aklını kaçırdı.

0

en çok istediğim kelime sakın kimseye uyma lafıdır, kimseye de uyduğum falan yoktu oysaki iste bilmem senin tek dostun çetindir arkadaşlarını düzgün seç falan.

0

yolda yürürken kulaklık takma , yanına araba yaklaşırsa sakın durma , tek başına tenha yerlerde dolaşma, arkadaşların y da başkaları bişey verirse yeme , sakın kimse bir hap verirse içme uyuşturucu vardır içinde , annem sana güveniyorum elelame güvenmiyorum yavrum :))

0

dedemin bir lafı var elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz her seferinde söyler hâlâ

0

büyüklerimiz kendi yapmak istediği ama yapamadığı şeyleri bize nasihat etmekten vazgeçmiyor.