0

maalesef ülkenin mevcut ekonomik sartlarından dolayı b9yle bir paraya sahip olmadım. eğer olsaydım bile paramızın değeri düsük olduğundan dolayı yüklü miktarlar aslında o kadar değerli değil avrupa ülkelerine kıyasla

1

toplu para bir yana para bile geçmiyor. maaş bankaya, bankadan kredi kartına, kiraya faturalara, otomatik ödemelere, taksitlere derken geriye pek bir şey kalmıyor. nakit kullanmıyoruz desek yeridir. sanal bir simülasyon gibi artık para.

1

yüklü miktar dediğimiz asgari ücret kadar şuan 1600 tl işte en yüklü o.

1

elime yüklü miktarda para geçti işe girmiştim ve patronum parayı elden veriyordu yani ilk defa bir buçuk milyara bir arada gördüm yani gördüm derken para olarak ilk defa benim elime geçti.

1

ben çalıştığım yerde çok toplu miktarda para geçti. 10 bin, 20bin, 100 bin gibi paralar geçti.

2

maalesef elime bu zamana kadar hiç toplu para geçmedi.

1

bu zamana kadar elime yüklü miktarda para geçmedi yani benim yüklü miktar anlayışım 50 bin veya 100 bindir .elime geçen en yüklü miktar 12 bin kadar olmuştur.

1

elime o derece yüklü para geçmedi. ama umarım bir gün geçer. o gün geldiğinde de paramı çok iyi değerlendireceğime inanıyorum.

1

yüklü olupta 10 bin kadar bi pqra geçti ondq da borç kapatmak için oldu ve hiç bi anlam katmadı öyle diyim size.

1

elimde çok yüklü paralar oldu fakat benim olmadı o paralar hiç bir zaman. ben maaş almaktan öteye gidemedim. en toplusu maaş aldığım paraydı benim için.

1

en yüklü olarak 32 500 tl geçti parça parça aldım ama